ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας στους δήμους – Συγκέντρωση στο ΑΣΕΠ την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου

Ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΟΕ – ΟΤΑ την πραγματοποίηση στάση εργασίας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί και την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 09:30 το πρωί έξω από την Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π, προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για την καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στη συνεδρίαση του την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, με αφορμή τις τραγικές καθυστερήσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων της προκήρυξης πρόσληψης Μόνιμου Προσωπικού 3Κ/2018 στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, αποφάσισε να προκηρύξει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων, την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 09:30 το πρωί έξω από την Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π., Πουλίου 6-Αθήνα, (Λεωφ. Αλεξάνδρας).

Η συνεχιζόμενη κοροϊδία του Προέδρου και της Διοίκησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), εις βάρος των υποψηφίων, των εργαζομένων και των Υπηρεσιών των Δήμων, πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων και των εργαζομένων, «βρώμικα» μικροπολιτικά παιχνίδια και ταυτόχρονα να «ανοίγουν την όρεξη» στα μεγάλα Ιδιωτικά Επιχειρηματικά-Εργολαβικά συμφέροντα, να «καταπιούν» τις υπό διάλυση Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων.

πηγή: Aftodioikisi.gr