Παραχώρησε ισοπαλία (1 – 1) στην έδρα της η ΑΠΕ, στο Γαλάτσι

Την ισοπαλία με 1 – 1, απέσπασε η ομάδα του Γαλατσίου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, από την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στο γήπεδο της Ορυζομύλων, σε ένα καθοριστικό για την ομάδα μας παιγνίδι, που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την άνοδο της ομάδας μας στην παραπάνω κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Ο αγώνας ήταν ο πρώτος του Β΄ Γύρου του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας.

Σύμφωνα και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που προηγούνται της ΑΠΕ, η διαφορά από την πρώτη του Ομίλου μας ομάδα του Καματερού αυξήθηκε στους μείον επτά βαθμούς, αλλά παρέμεινε σταθερή από τις ομάδες της Λυκόβρυσης και της Ανθούπολης που έχουν 4 και 5 βαθμούς περισσότερους από την ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, αφού ήρθαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους παιγνίδι.

Ήταν εξαιρετική η συγκυρία η ΑΠΕ να τους πλησιάσει περισσότερο, αλλά δυστυχώς κάτι έλειπε από τη σημερινή εμφάνιση των παικτών μας,  που ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο των αντιπάλων τους,  στην τελική προσπάθεια.

Η ΑΠΕ προηγήθηκε στο 44΄ λεπτό με πλασέ του Περλέσι και δέχτηκε την ισοφάριση στο 63΄ λεπτό του αγώνα, από απ΄ευθείας κτύπημα κόρνερ.

Η ΑΠΕ πάντως διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 5΄ λεπτό της αναμέτρησης, όταν αμυντικός του Γαλατσίου απέκρουσε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής του αγώνα  δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Βεβαίως οι ελπίδες για άνοδο δεν έχουν εξατμιστεί, αλλά χρειάζεται από εδώ και στο εξής σοβαρότητα και περισσότερο πάθος και πίστη για τη νίκη, στους αγώνες που έρχονται.

H σύνθεση για την ομάδα μας:

Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσολάκος, Σκεπετάρης (75′ Κακαβάς), Λάππας, Περλέσι (46′ Μπάκας), Ηλιαδάκης (86′ Κατσικογιάννης), Σιδέρης, Γιαννόπουλος, Ρούσσος