» Πρόταση στην εφημερίδα μας, να δημοσιευτεί η Μήνυση Μίχου και το Απολογητικό υπόμνημα Ρεμπή

Πρόταση στην εφημερίδα μας, να δημοσιευτεί η Μήνυση Μίχου και το Απολογητικό υπόμνημα Ρεμπή

Αναδημοσιεύσαμε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου άρθρο του κ. Γ. Λάτση, από την εφημερίδα “Δικαιοσύνη” το οποίο κάνει αναφορά και συγκρίσεις μεταξύ των έργων των κ.κ. Μίχου και Καπλάνη, κατά τις δημαρχιακές θητείες τους.

Στο άρθρο αυτό απάντησαν δύο συμπολίτες μας με δικά τους μακροσκελή σχόλια, σε άλλες ιστοσελίδες. Πρόκειται για  τους κ.κ. Παπανικολάου και Ρεμπή.

Σημειώνουμε πως ο κ. Ρεμπής έχει μηνυθεί από τον κ. Μίχο για διάφορα πολιτικά σχόλια που έκανε ο πρώτος κατά του δεύτερου και είχαν να κάνουν με το π. Αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, με το γήπεδο στα Ριμινίτικα, τον “καταυλισμό των Τσιγγάνων” κ.α΄.

Ο κ. Λάτσης επανέρχεται με δικό του σχόλιο, επί των προηγουμένων και  προτείνει να δωθεί για δημοσίευση η μήνυση του κ. Μίχου κατά του κ. Ρεμπή, ώστε ο κόσμος να έχει ιδίαν αντίληψη επί των θεμάτων αυτής.

Η εφημερίδα μας δέχεται την πρόταση του συμπολίτη μας. Είναι σε θέση να δημοσιεύσει τόσο τη μήνυση Μίχου όσο και το απολογητικό υπόμνημα Ρεμπή.

Για να προχωρήσουμε στη δημοσίευσή τους όμως, χρειαζόμαστε την γραπτή άδεια των δύο (Μίχου και Ρεμπή).

Ο κ. Ρεμπής μας απάντησε θετικά.

Εάν ο κ. Μίχος επιθυμεί και εκείνος τη δημοσίευσή τους, ας μας στείλει γραπτή άδεια, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ή όποιο άλλον γραπτό τρόπο θελήσει, για να προχωρήσουμε στη δημοσίευση της Μήνυσης Μίχου και του Απολογητικού υπομνήματος Ρεμπή.

Δεν θα είναι άσχημο να πληροφορηθεί ο κόσμος της Αγίας Βαρβάρας, τι υποστηρίζει ο καθένας από  τους δύο.

Περιμένουμε την ανταπόκριση του κ. Μίχου, στην πρόταση του κ. Λάτση, για να προχωρήσουμε στην ανάρτηση Μήνυσης και Απολογητικού Υπομνήματος.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!