» Με γοργούς ρυθμούς τα έργα κατασκευής του γηπέδου Beach Volley, από συνεργεία του Δήμου

Με γοργούς ρυθμούς τα έργα κατασκευής του γηπέδου Beach Volley, από συνεργεία του Δήμου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα κατασκευής του γηπέδου Beach Volley, σε ένα από τα παλαιά γήπεδα μπάσκετ που υπάρχουν στο κάτω μέρος του Άλσους “ΕΙΡΗΝΗ”, επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Όπως είχαμε πληροφορήσει τους αναγνώστες μας προ διμήνου, πρόκειται για ένα έργο που θα λειτουργεί από τον Αθλητικό Σύλλογο “Αρτεμις” Κορυδαλλού, σε συνεργασία με το Δήμο μας.

Έως τώρα η “ΑΡΤΕΜΙΣ” λειτουργούσε σε ανάλογο γήπεδο κοντά στις φυλακές του όμορου Δήμου, αλλά επειδή στον χώρο εκείνον θα κατασκευαστεί κολυμβητήριο, αποφασίστηκε να μετεγκατασταθεί στην πόλη μας.

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου συνεργεία του Δήμου έβαφαν τα αποδυτήρια που υπάρχουν, ενώ οι ηλεκτρολόγοι της υπηρεσίας φωτισμού τοποθετούσαν προβολείς.

Επιλέχτηκε η κατασκευή του γηπέδου να γίνει στο μέσα γήπεδο, το οποίο έχει περιφραχτεί και έχει οριοθετηθεί ο αγωνιστικός χώρος του.

Θα χρειαστούν 100 κυβικά ειδικής άμμου που θα καλύπτει όλον τον αγωνιστικό χώρο. Το υλικό αυτό που μοιάζει με άμμο, στην πραγματικότητα είναι χαλαζίας από την  Αίγυπτο.

Φτάνει στη χώρα σε μορφή κύβων και στη συνέχεια μεταφέρεται σε μονάδα λιθοτριψίας στον Ασπρόπυργο, παίρνοντας τη μορφή, θαλασσινής άμμου, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτήν.

Ο υπεύθυνος του εργοταξίου μας ενημέρωσε πως εάν ο καιρός βοηθήσει σύντομα το γήπεδο σε είναι έτοιμο για να λειτουργήσει.

Στο χώρο θα στεγάζονται τα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΡΤΕΜΙΣ” και θα αθλούνται τμήματα που θα δημιουργήσει ο Δήμος μας.

Επίσης θα διεξάγονται αγώνες και τουρνουά.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!