» Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., έχουν κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας, για τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., έχουν κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας, για τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Για τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., έχουν κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας.

Οι γονείς της πόλης μας ας επικοινωνήσουν με τους Συλλόγους Γονέων και τα Σχολεία της πόλης μας να πληροφορηθούν σχετικά.

Η ανακοίνωση των Δ.Σ. αναφέρει μεταξύ άλλων:

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.

Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων).

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!