» «ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ !» Μουσικοχορευτική (Συμ)παράσταση αγάπης

«ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ !» Μουσικοχορευτική (Συμ)παράσταση αγάπης

«ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ !»

Μουσικοχορευτική (Συμ)παράσταση αγάπης

Ένα πολύ σημαντικό έργο γίνεται καθημερινά στο «ΕΕΕΕΚ μαθητών με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες» https://www.smeae.gr/.

Πρόκειται για σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με 61 σπουδαστές, από όλη την Αττική, που υπάγονται στην Επαγγελματική Ειδική Εκπαίδευση και τα οποία απευθύνονται σε μαθητές με σοβαρές μαθησιακές και νοητικές αναπηρίες ή/και  αυτισμό σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το ΑΠΣ είτε φοιτώντας σε Τμήμα Ένταξης είτε με παράλληλη στήριξη σε γυμνάσιο, αλλά ούτε και στο Ειδικό Γυμνάσιο ή το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο

Οι μαθητές των ΕΕΕΕΚ μπορεί να έχουν επιπλέον αναπηρίες όπως κινητικές αναπηρίες, σύνδρομα, βαρηκοϊα έως ολική απώλεια ακοής, προβλήματα όρασης έως τύφλωση.

Στα ΕΕΕΕΚ μπορούν να εγγραφούν μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την Γενική ή την Ειδική Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και μετά από γνωμάτευση των ΚΕΔΔΥ έχει προταθεί η συνέχιση των σπουδών τους σε αυτά.

Η φοίτηση σε αυτά περιλαμβάνει 5 τάξεις ενώ προβλέπεται μια επιπλέον τάξη πρακτικής άσκησης.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Ο Σύλλογος για το παιδί Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ, https://palmosneaszois.org.gr/ θα παρουσιάσει, στα κινηματοθέατρα Ρ. Βλαχοπούλου Λ. Κωσταντάρας την « (συμ)παράσταση Αγάπης – ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ»   την Κυριακή 3  Φεβρουαρίου 2019 στις 11 το πρωί με σκοπό να δημοσιοποιήσουμε το σπουδαίο έργο που γίνεται στο συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο και να ευαισθητοποιήσουμε ανθρώπους που έχουν μέσα τους την αίσθηση προσφοράς.

Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε μια Δίωρη – Δωρεάν παράσταση για παιδιά και όλη την οικογένεια  με τραγούδι – STAND UP COMEDY – CLOWN – χορό και πολλές εκπλήξεις για χάρη αυτών των σπουδαστών.           

Η Ολυμπιονίκης Εύα Χριστοδούλου  o Κώστας Γόνης καθώς και o Σύλλογος Φίλων Γυμναστικής Αιγάλεω[Σ.Φί.Γ.Α.] μαζί με τραγουδιστές και ηθοποιούς θα είναι εκεί.

 

Στο φουαγιέ θα υπάρχει έκθεση όπου θα μπορείτε να θαυμάσετε τα έργα που έχουν κατασκευάσει οι σπουδαστές μέσα από πολύ προσπάθεια και με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους που βρίσκονται στο πλευρό τους καθημερινά.

Βοηθήστε να κρατήσουμε την ελπίδα τους άσβεστη,  με το φως της δικής μας ψυχής.

Κάθε είδους βοήθεια μπορεί να αποστέλλεται απ’ ευθείας στο https://www.smeae.gr/   ή με τη μεσολάβηση του Πανελλήνιου Συλλόγου για το παιδί Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ https://palmosneaszois.org.gr/

 

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 (Συμ)παράσταση Αγάπης – Έλα κοντά μου

ΤΟΠΟΣ: Κινηματοθέατρα Ρ. Βλαχοπούλου Λ. Κωσταντάρας

ΟΔΟΣ: Κουντουριώτου 40  ΑΙΓΑΛΕΩ (358 βήματα μακριά από τη στάση Μετρό ΑΙΓΑΛΕΩ)

ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 3  Φεβρουαρίου 2019

ΩΡΑ: 11 το πρωί

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ

(www.palmosneaszois.org.gr )

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!