» Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” παρουσία πολλών φίλων και οπαδών της.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μαγαλιός, εξέφρασε την ευχή να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο στα Ριμινίτικα ώστε η ομάδα μας να αποκτήσει έδρα μετά από τόσα χρόνια που είναι ξενιτεμένη.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης κόβοντας κομμάτι από την πίτα ενημέρωσε πως εντός των ημερών ξεκινούν τα τελευταία απαραίτητα έργα στο γήπεδο και πως πλέον εκεί θα δίνονται επίσημοι αγώνες.

Ο υπ. Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας με τη σειρά του απευθυνόμενος στους παραυρεθέντες έκανε αναφορά στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των έργων στο γήπεδο που έχουν καταδικάσει την ομάδα να παίζει μακρυά από τη φυσική της έδρα και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα.

Κομμάτι της πίτας έκοψαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Κολιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σαββίδης και Ντάβιος, εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ, Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας και άλλοι επίσημοι.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!