» Συνέντευξη του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη στο “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ”

Συνέντευξη του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη στο “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ”

Ολοσέλιδη συνέντευξη του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Καπλάνη, φιλοξενεί η εβδομαδιαία  εφημερίδα “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου.

Ο Δήμαρχος μιλάει για όλα χωρίς περιστροφές και με ελάχιστες ανακρίβειες, κατά την άποψη μας.

Παραδείγματος χάριν, δεν κάνει καμία αναφορά στην κλειστή γέφυρα της Στέφανου Σαράφη, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ολοκληρώθηκε το αποχετευτικό έργο που την αφορά.

Επίσης αναφέρει πως ο Δήμος προχώρησε σε ανακατασκευή του ασφαλτικού τάπητα σε μεγάλο αριθμό δρόμων και άλλες λεπτομέρειες, που μόνο οι κάτοικοι της πόλης μας γνωρίζουν εάν ευσταθούν ή όχι.

Εκείνο πάντως που μας εντυπωσίασε είναι η αναφορά του στο “ΠΑΝΘΕΟΝ” και τις προσπάθειες νομιμοποίησής του (προφανώς θα  εννοεί την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος μας για τον αποχαρακτηρισμό της έκτασης που υπάρχει το π. αναψυκτήριο, από δασική).

Ο κ. Καπλάνης αναφέρεται στην οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει την κρατική επιχορήγηση (50% λιγότερα έσοδα), τα σταθερά χαμηλά Δημοτικά Τέλη, τις παιδικές χαρές, το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα, τα Σχολεία, τις Κοινωνικές δομές του Δήμου που δεν επηρεάστηκαν ούτε μειώθηκαν  παρά την οικονομική στενότητα κ.ά.

Γενικά είναι μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία γίνεται αναφορά σε όλα σχεδόν τα θέματα που απασχολούν την πόλη μας, χωρίς πολλές υπερβολές, εύκολη στο διάβασμα, με απλή γλώσσα, κατανοητή.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών, απαντά: “Οι πολίτες θα αποφασίσουν για το καλύτερο”

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!