» Αλλού δεν υπάρχει πινακίδα STOP και αλλού υπάρχει χωρίς λόγο και αιτία…

Αλλού δεν υπάρχει πινακίδα STOP και αλλού υπάρχει χωρίς λόγο και αιτία…

Σε πολλά σημεία της πόλης μας η οδοσήμανση με πινακίδες του ΚΟΚ, δημιουργούν προβλήματα αντί να διευκολύνουν τους οδηγούς.

Θυμίζουμε πρόσφατα το κομμάτι της Στέφανου Σαράφη από Αβέρωφ έως την Γεννηματά, που από μονόδρομος προς τον Κορυδαλλό από κακή σήμανση είχε μεταμορφωθεί σε διπλής κατεύθυνσης. Την ξεθωριασμένη πινακίδα STOP στη γωνία Μήλου και Καβάλας. Την έλλειψη απαγορευτικής πινακίδας δεξιάς στροφής Μεσογείων και Θησέως κ.ά.

Γενικά υπάρχει ένα αλαλούμ με τις πινακίδες του ΚΟΚ στην πόλη μας.

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες πως χρειάζεται να τοποθετηθεί πινακίδα STOP, στην πλατεία Γρηγόρη Λαμπράκη για τα οχήματα που κατευθύνονται στην οδό Μεσογείων, από τις οδούς Θησέως  και Βουτένης, η οποία παλαιότερα υπήρχε. Απομακρύνθηκε λόγω έργων και δεν ξανατοποθετήθηκε.

Ο Δήμος μάλλον ή δεν έχει πινακίδες ή δεν συμφωνεί με την επανατοποθέτησή της.

Εάν συμβαίνει το πρώτο, τον ενημερώνουμε πως πενήντα μέτρα ποιο κάτω στη γωνία Βουτένης και Λαμπροπούλου υπάρχει πινακίδα STOP που δεν έχει λόγω ύπαρξης στο σημείο εκείνο, διότι η οδός Λαμπροπούλου έχει κατεύθυνση προς την οδό Σίφνου, ενώ από δεξιά της Βουτένης δεν υπάρχει δρόμος.

Ας απομακρυνθεί λοιπόν η πινακίδα από το σημείο εκείνο και ας τοποθετηθεί εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!