Απολογητικό υπόμνημα 250 σελίδων από Ρεμπή για να αντικρούσει μήνυση Μίχου

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου ο κ. Ρεμπής Γιώργος, κατέθεσε το απολογητικό του υπόμνημα σε αρμόδιο Δικαστικό Λειτουργό των Αθηνών, προκειμένου να αντικρούσει τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο υπ. Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, σχετικά με διάφορα σχόλια που είχε αναρτήσει κάτω από δικό του, επικριτικό, που αφορούσε την επανένωση της Ελ. Βενιζέλου τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο κ. Ρεμπής σχολίαζε καυστικά,  το κλείσιμο του ποδοσφαιρικού γηπέδου της πόλης μας επί μία εικοσαετία, τα έργα στον “καταυλισμό” τσιγγάνων στην πόλη μας, το αναψυκτήριο”ΠΑΝΘΕΟΝ” και άλλα.

Ο κ. Μίχος υποστηρίζει στη μήνυσή του κατά του κ. Ρεμπή πως ο δεύτερος διέδωσε τα παραπάνω ψευδή γεγονότα συνειδητά, προκειμένου να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή του.

Υπέρ των θέσεων του κ. Μίχου τάσσονται δύο εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας με γραπτές καταθέσεις τους, ενώ ο π. Δήμαρχος, έχει προσκομίσει μία σειρά σχετικών εγγράφων, που αντικρούουν όσα ο κ. Ρεμπής υποστήριζε στα σχόλια του.

Ο κ. Ρεμπής από την πλευρά του κατέθεσε Δημόσια έγγραφα-φωτογραφίες, δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στα παραπάνω,  έχει προτείνει συμπολίτες μας  σαν μάρτυρες κ.ά.

Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ

Η εφημερίδα μας στο παρελθόν έχει ταχθεί κατά της πρακτικής και τακτικής των μηνύσεων και αγωγών μεταξύ συμπολιτών μας, πολιτικών προσώπων, για πολιτικά ζητήματα, χαρακτηρισμούς και κριτική, όσο αυστηρή κι αν είναι. Ή την προσφυγή στη δικαιοσύνη για λόγους εκφοβισμού ή εκβιασμού πολιτικών αντιπάλων.

Βεβαίως ο κάθε ένας από εμάς αντιλαμβάνεται διαφορετικά και αποφασίζει για το πως θα υποστηρίξει τον εαυτό του και την υπόληψή του και δεν μπορούμε να τον υποχρεώσουμε να αλλάξει άποψη.

Αυτό βεβαίως δεν μας εμποδίζει να καταγράψουμε τη δική μας.

Υπογραμμίζουμε πως δεν θα είναι ευχάριστο να ξαναζήσουμε τις εποχές που υπήρχαν συνεχείς μηνύσεις, δίκες και αγωγές μεταξύ πολιτικών προσώπων της Αγίας Βαρβάρας και η πόλη μας είχε μετατραπεί σε ένα ατέλειωτο δικαστήριο, με αποτέλεσμα διχασμένη την κοινωνία μας, γείτονες να μη μιλάνε μεταξύ τους, συναγωνιστές να αλληλομηνύονται και συμμαθητές να μη λένε ο ένας στον άλλον καλημέρα, μεταφέροντας την θλιβερή αυτήν εικόνα και κατάσταση και στα παιδιά τους!!!

Βεβαίως εάν υπάρχουν καταγγελίες  και κατηγορίες για απάτες, κλοπές, αθέμιτο πλουτισμό, μίζες, απόκτηση περιουσιακών στοιχείων (κινητών και ακινήτων) που δε δικαιολογούνται και άλλα ποινικά αδικήματα θα συμφωνούσαμε στην νομική αρωγή του θιγόμενου, αλλά για κριτική επί πολιτικών επιλογών, αποφάσεων, λανθασμένων εκτιμήσεων, χαρακτηρισμών και κριτική επί αποτυχημένων πράξεων, θα το αποφεύγαμε…