Επιστολή στήριξης στον υπ. Δήμαρχο κ. Μιχάλη Γιάγκα

Με την επιστολή αυτή δηλώνω την πρόθεσή μου να στηρίξω τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Γιάγκα στις εκλογές του Μαΐου 2019 και την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη”.

Παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσετε στην εφημερίδα σας “Προοδευτικη”

Σας ευχαριστώ θερμά
Με εκτίμηση,
Βασιλακοπούλου Ελευθερία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Προσωπικά στοιχεία

Ονομάζομαι Βασιλακοπούλου Ελευθερία.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα ,κόρη του Κωνσταντίνου Βασιλακόπουλου και της Ευαγγελίας Γουλοπούλου. Είμαι παντρεμένη από το 2000 με τον Τηγάνη Κωνσταντίνο, ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων και έχω ένα παιδί καρδιάς.

Σπούδασα αρχικά Αγγλικά και έπειτα ασχολήθηκα με υπολογιστές από όπου κατέχω και τον τίτλο του Εισηγήτριας Πληροφορικής (MICROSOFT OFFICE SPECIALIST MASTER INSTRUCTOR ). Η μεγάλη αγάπη για τους υπολογιστές με οδήγησε σε ανώτερες σπουδές στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, στο τμήμα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ της σχολής ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Στο βιογραφικό μου προστίθενται αρκετά σεμινάρια λογιστικής, εμπορικού δίκαιου, μάρκετινγκ καθώς επίσης και μαθησιακών δυσκολιών από το Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης.

Η ασφάλεια των υπολογιστικών συστημάτων και η προστασία των χρηστών από τους κινδύνους του κυβερνοχώρου, καθώς επίσης και η εκμάθηση τεχνικών χρήσης προγραμμάτων και διαχείριση φορμών είναι το αντικείμενο στο οποίο ειδικεύομαι.

Έχω εργαστεί στην ΠΕΤΡΟΛΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τμήμα διοίκησης προσωπικού κατά τα έτη 1989-1991. Έκτοτε έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στην εκπαίδευση με μαθήματα αγγλικής γλώσσας και πληροφορικής.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα δώσουν για άλλη μια φορά το βήμα, τη φωνή, σε όλους μας, να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα μας οδηγήσουν στην υλοποίηση του ονείρου, μιας ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Τα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο μας είναι γνωστά σε όλους μας. Ως κάτοικος αυτής της πόλης αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά ως μέλος της παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ, στον αγώνα για να γίνει η πόλη μας καλύτερη και να υπάρξει αντάξια των προσδοκιών μας.

Ο Μιχάλης Γιάγκας είναι ένας άνθρωπος με πολλή καλή γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο ίδιος Πτυχιούχος του τμήματος οικονομικών επιστημών του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και προγραμματιστής – αναλυτής συστημάτων πληροφορικής, έχει προσφέρει πολλά τον δήμο μας. Η ειλικρίνεια, η απλότητα, η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι κάποια από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Ο δυνατός αντιπολιτευτικός του λόγος, οι δράσεις και η αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα διάφορα θέματα που προκύπτουν αποδεικνύουν έναν ικανό ηγέτη.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
ήρθε η ώρα να τολμήσουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Να φτιάξουμε την Αγία Βαρβάρα από την αρχή. Να ξεφύγουμε από πελατειακές εξουσίες, να βάλουμε ένα τέλος στην εξουσία της διαδοχής.

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ.

Με εκτίμηση,
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ