Την Ελένη Καρανάσιου κατεβάζει ξανά το ΚΚΕ στην πόλη μας

 

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αττική, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Στην πόλη μας υποψήφια Δήμαρχος θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Δημοτική Σύμβουλος κ. Καρανάσιου Ελένη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την Κομματική Οργάνωση Βάσης Αττικής:

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αττική, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Από τους υποψήφιους δημάρχους 13 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 50% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας:

Καρανάσιου Ελένη, 39 χρονών. Δημοτική σύμβουλος στην Αγ. Βαρβάρα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του σωματείου εργαζομένων και στο σύλλογο γονέων 6ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Βαρβάρας.

Mέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ.