» Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν τα Σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν τα Σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου

 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος υπεύθυνος για την Παιδεία στην πόλη μας στις 19:05΄η ώρα ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση και την επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας:

“Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση τυχών δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Όσον αναφορά την λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βρισκόμαστε σε επιφυλακή και ετοιμότητα για πιθανό κλείσιμο των σχολείων ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινόμενων φαινομένων”.

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία ή όχι των Σχολείων αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας:

Σας ενημερώνουμε για τις μέχρι στιγμής (ΩΡΑ 18:30΄, ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ), αποφάσεις των Δήμων ανά Π.Ε. περί διακοπής μαθημάτων για Τρίτη 8/1/2019 λόγω έκτακτων αναγκών (παγετός-χιονόπτωση) .

Η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.

Π.Ε.Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ενημέρωσαν ότι λόγω των επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Δ/νση Παιδείας, Παιδικής Ηλικίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αθηναίων έχει θέσει σε 24ωρη επιφυλακή το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ελέγχων και Τεχνικά Τμήματα της υπηρεσίας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σε σχολεία και τη διακοπή λειτουργίας όποιων εξ αυτών χρειαστεί.

Επιφυλάσσονται κατά τις πρωινές ώρες να μας ενημερώσουν σε ποια σχολεία αν χρειαστεί θα εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παρακάτω τηλέφωνα :

210 8224947 και 2108210647

Φαξ υπηρεσίας: 2018224947

Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών

Σύμφωνα με ενημέρωση από Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σ. Τζόκα σας ενημερώνουμε ότι:
1.Υπάρχει επάρκεια αλατιού στους Δήμους για την περίπτωση που χρειαστεί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται.
2.Η προσοχή μας εστιάζεται στην προστασία των αστέγων και των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και γι’ αυτό το λόγο λειτουργούν οι θερμαινόμενοι χώροι που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Περιφέρεια και τους Δήμους.
3.Εφόσον χρειαστεί κάποιες σχολικές μονάδες να μη λειτουργήσουν ,οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης από τα αρμόδια Γραφεία των Δημάρχων. Αυτό θα γίνεται μετά από εκτίμηση των οικείων δημοτικών αρχών.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Αχαρνών

2. Δήμος Λαυρεωτικής

3. Δήμος Μαραθώνα και για 9/1/2019

4.Δήμος Παιανίας

5. Δήμος Σπάτων -Αρτέμιδας

6. Δήμος Ωρωπού

7. Δήμος Διονύσου

8. Δήμος Σαρωνικού

9. Δήμος Κρωπίας

10. Δήμος Παλλήνης

11. Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

12. Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Μεγαρέων

2. Δήμος Ελευσίνας

3. Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας

Π.Ε. Νήσων κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων

1. Δήμος Σπετσών

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!