Κάθε μέρα το τελευταίο τριήμερο σπάει ο ίδιος αγωγός νερού, ανά 50 μέτρα

Αγιασμός των υδάτων σήμερα Κυριακή 6 Ιανουαρίου, αλλά πολλά νοικοκυριά στην οδό Ψηλορείτη και των κάθετων της δρόμους, δεν έχουν νερό ούτε να ποιούν.

Αυτό μάλιστα συμβαίνει το τελευταίο τριήμερο στην περιοχή αυτή της πόλης μας, αφού ο ίδιος αγωγός σπάει σε διαφορετικά σημεία, πενήντα μέτρα το ένα από το άλλο.

Το πρώτο σπάσιμο συνέβη την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στην οδό Δημητσάνας (ο δρόμος που καταλήγει στο γκαράζ του Δήμου, μεταξύ Ψηλορείτη και Σιπύλου).

Το δεύτερο σπάσιμο του αγωγού έγινε στη γωνία Ψηλορείτη και Δημητσάνας, στο σημείο που είναι το φορτηγάκι της ΕΥΔΑΠ (είναι ο δρόμος συνέχεια της 28ης Οκτωβρίου) παράλληλος με το σούπερ μάρκετ My Market, την επομένη, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.

Και ενώ ελπίζανε οι κάτοικοι πως το θέμα λύθηκε και θα έχουν νερό για τις ανάγκες τους και τη λάτρα τους, έσπασε ο ίδιος αγωγός λίγο ποιο κάτω πάλι στην οδό Ψηλορείτη τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Ιανουαρίου, των Θεοφανείων.

Το συνεργείο αποκατάστασης της ζημιάς είναι εκεί, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο δρόμο, από τα φανάρια της Ελ. Βενιζέλου και οι κάτοικοι εύχονται και ελπίζουν, να σταματήσει η ταλαιπωρία τους εκεί και να μη σπάσει σε κανένα άλλο σημείο…