» Αγιάστηκαν τα νερά στην πόλη μας – Μαθητής του Γυμνασίου έπεσε στη λίμνη και έπιασε το Σταυρό!!!

Αγιάστηκαν τα νερά στην πόλη μας – Μαθητής του Γυμνασίου έπεσε στη λίμνη και έπιασε το Σταυρό!!!

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων στους Ι. Ν. της πόλης μας την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, των Θεοφανίων.

Στο Ναό των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου, έγινε ο πρώτος αγιασμός στις 9:30΄, για να ακολουθήσει εκείνος στην Παναγία Ελεούσα.

Ακολούθησε ο Αγιασμός των υδάτων στο Ι. Ν. της  Πολυούχου της πόλης μας Αγίας Βαρβάρας, όπου παρευρέθη ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κολιάκος και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας.

Στον Ναό της Αγίας Βαρβάρας υπήρξε πραγματικά κοσμοσυρροή πιστών.

Στις 11 η ώρα έγινε ο Αγιασμός των υδάτων στον Προφήτη Ηλία, σε μία από τις λιμνούλες.

Εκεί ήταν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της πόλης μας με στελέχη των συνδυασμών τους και πλήθος κόσμου.

Στον αέρα αφέθηκαν ελεύθερα τρία κατάλευκα περιστέρια. Το ένα από αυτά δεν πέταξε μακρυά αλλά παρέμεινε πλησίον του χώρου του αγιασμού σε έναν φοίνικα.

Πάντως τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των πιστών έλαβε ο συμπολίτης μας Παναγιώτης, μαθητής  Γυμνασίου της πόλης μας, αφού έπεσε στη λιμνούλα και έπιασε τον Σταυρό, αψηφώντας το κρύο και τα παγωμένα νερά.

Βοήθειά του!!!

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!