Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ο κ. Ρεμπής καταθέτει απολογητικό υπόμνημα, για να αντικρούσει μήνυση Μίχου

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2017, ο υπ. Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, ανάρτησε στην  ιστοσελίδα του σχόλιο, σχετικά με την καθυστέρηση επανένωσης της Ελ. Βενιζέλου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί εκείνης της ημέρας, από τον Υπουργό Συγκοινωνιών κ. Σπρίτζη, παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Καπλάνη.

Έγραφε ο κ. Μίχος:

Το παραπάνω σχόλιο ανάρτησε στη συνέχεια στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα “Δικαιοσύνη Σήμερα” και στο σχόλιο του κ. Μίχου απάντησε ο συμπολίτης μας κ. Ρεμπής Γιώργος, μέσω του διαδικτύου, με δικά του σχόλια – ερωτήματα, που αφορούσαν το παλαιό Αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα, τον “καταυλισμό” των τσιγγάνων και άλλα γεγονότα, που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Μίχου.

Η εφημερίδα μας προέβλεψε τότε, με επιτυχία:

“Υπάρχει η εκτίμηση πως  ο κ. Λάμπρος Μίχος θα στραφεί δικαστικά με μήνυση αλλά και αγωγή  κατά του κ. Γιώργου Ρεμπή, όπως στο παρελθόν είχε πράξει κατά των κ.κ. Χατζηθεοδοσίου και Καβόγλη.

Σε πρώτη ανάγνωση και ματιά πολλοί ίσως συμπεράνουν πως απλά θα πρόκειται για μια δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο αυτών προσώπων, εάν τελικά ο κ. Μίχος προχωρήσει σε ένδικα μέτρα.

Όσοι γνωρίζουν όμως τους παραπάνω, θα καταλάβουν πως η δικαστική αυτή μάχη θα εξελιχθεί σε πολιτική, με στόχο στο βάθος το σημερινό Δήμαρχο κ. Καπλάνη και τις καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει με το κυβερνητικό σχήμα (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ)”.

ΟΝΤΩΣ Ο κ. ΜΙΧΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ

Ο κ. Μίχος λοιπόν, αντέδρασε, όπως είχαμε προβλέψει, θεωρώντας συκοφαντικά τα σχόλια του δεύτερου και κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Ρεμπή, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της συγκέντρωσης στοιχείων και μαρτυριών στο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και από τις δύο πλευρές.

Υποστηρικτικά του π. Δημάρχου έχουν καταθέσει όπως πληροφορηθήκαμε, δύο παλαιοί συνεργάτες του, ενώ ο κ. Ρεμπής συγκεντρώνει στοιχεία για την απόδειξη των ισχυρισμών του.

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου λοιπόν, ο κ. Ρεμπής πρόκειται να καταθέσει τα δικά του στοιχεία και απόψεις προκειμένου να ενισχύσει τα σχόλια – ερωτήματα, που είχε αναρτήσει κάτω από εκείνα του κ. Μίχου.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε τα σχετικά και από τις δύο πλευρές σχόλια που οδήγησαν Μίχο και Ρεμπή στο σημερινό σημείο.

Η συνέχεια στο Ακροατήριο…