» 2018 – 2019 – Τα Φανάρια εκτός λειτουργίας – Η παράδοση συνεχίζεται!!!

2018 – 2019 – Τα Φανάρια εκτός λειτουργίας – Η παράδοση συνεχίζεται!!!

Έχουμε χάσει πλέον τον λογαριασμό για το πόσες συνεχόμενες ημέρες είναι τα φανάρια στην κεντρική διασταύρωση της πόλης μας (Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου) εκτός λειτουργίας.

Τέσσερις – πέντε, δε θυμόμαστε πλέον.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 και συνεχίζουν να είναι εκτός λειτουργίας!!!

Δεχόμαστε τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας αναγνωστών μας, αλλά το θέμα είναι να κάνει έντονη διαμαρτυρία ο Δήμος, στην εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρηση και λειτουργία των ηλεκτρικών σηματοδοτών.

Έλεος πια. Δεν πάει άλλο.

Έχει καταντήσει προκλητική αυτή η κατάσταση. Κωμικοτραγική.

Όταν συμβεί όμως κανένα σοβαρό τροχαίο με θύματα πεζούς ή επιβαίνοντες σε όχημα θα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 9:00΄το πρωί. Αργότερα οι φωτεινοί σηματοδότες άναψαν.  Άγνωστο για πόσο θα λειτουργήσουν…

Με την ευκαιρία δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε πως ένας σηματοδότης που έφυγε από τη θέση του τον περασμένο Σεπτέμβρη παραμένει στερεωμένος με ΣΥΡΜΑ!!! στον στύλο, τέσσερις μήνες μετά.

Αφήστε που πλέον είναι στραμμένος σε λάθος κατεύθυνση και αντί να εξυπηρετεί τους πεζούς που θέλουν να διασχίσουν τη διάβαση μπροστά από το ΚΕΠ, έχει γυρίσει από τον αέρα και “βλέπει” προς το εργοτάξιο της ΜΕΤΡΟ.

Σύμφωνα πάντως με την ΕΜΥ, οι άνεμοι θα αλλάξουν κατεύθυνση και ίσως τον επαναφέρουν στη σωστή του θέση…

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!