Οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας ζητούν ενημέρωση και λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της οδού

Επανέρχονται οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Μαρίνας και του ομώνυμου δρόμου, που εδώ και χρόνια υποφέρουν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση που συμβαίνει στην παραπάνω οδό και έχει φέρει αναστάτωση στη ζωή τους.

Ζητάνε εξηγήσεις και λύση στο πρόβλημά τους από τους Δημάρχους Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω κ.κ. Καπλάνη και Μπίρμπα.

Η επιστολή που λάβαμε την πρώτη μέρα του 2019, έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE

1/1/2019

Αγαπητέ κ. Βαμβακόπουλε,

Αξιότιμοι κ. Δήμαρχοι, Κύριε Καπλάνη, Κύριε Μπίρμπα

Με αφορμή την ενημέρωση που είχαμε από τα sites

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE και WestNews.gr σχετικά με την σύσκεψη (8/11/2018) των Δημάρχων Αγ. Βαρβάρας και Αιγάλεω για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Οδού Αγ. Μαρίνας, αλλά που όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, αφορά όλη την περιοχή πέριξ της Αγίας Μαρίνας, διότι σαφώς και επηρεάζεται από την απαράδεκτη κυκλοφοριακή κατάσταση της ομώνυμης οδού, θα θέλαμε να μάθουμε ειλικρινά γιατί στο εκδοθέν δελτίο τύπου δεν έγινε καμία αναφορά σε προτάσεις που τέθηκαν στο τραπέζι, ώστε όπως σωστά αναφέρει η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE στο σχετικό της δημοσίευμα, να τις πληροφορηθούμε εμείς οι κάτοικοι της περιοχής που κάθε μέρα υποφέρουμε και υπομένουμε!!!

Να σημειώσουμε ότι πέρασαν 2 μήνες από την προαναφερθείσα σύσκεψη!!!!!

Κύριοι Δήμαρχοι,

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι» η κατάσταση αυτή υφίσταται εδώ και πέντε έτη, συνυπάρχουμε εμείς και τα παιδιά μας με την ατμοσφαιρική ρύπανση, τον θόρυβο και την κυκλοφοριακή συμφόρηση, να υπενθυμίσουμε το χάος που επικράτησε στην περιοχή μας ,τις ημέρες εορτασμού της Πολιούχου και Μεγαλομάρτυρας «Αγίας Βαρβάρας» λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Οδό Ελ. Βενιζέλου.

Δυστυχώς ενημέρωση επί των πιθανών παρεμβάσεων-λύσεων στο πρόβλημα μας δεν έχουμε…. και επειδή το δικαίωμα στο περιβάλλον είναι αν μη τι άλλο και κοινωνικό, απαιτούμε από εσάς, τους Τοπικούς Άρχοντες, τη λήψη άμεσων μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος και όχι μόνο, τώρα και πριν τις Επερχόμενες Εκλογές, που σίγουρα θα σημαίνει αναστολή-πάγωμα των όποιων λύσεων- αποφάσεων θα έχουν σχεδιαστεί ή παρθεί.

Για πολλοστή φορά να ευχαριστήσουμε θερμά το site WestNews.gr για την δημοσίευση-γνωστοποίηση των προβλημάτων της περιοχής μας «Αγίας Μαρίνας» και θερμά ιδιαιτέρως, το site ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE, αυτή τη διαχρονική και καθαρή φωνή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συνοψίζοντας, βαδίζοντας ήδη στο 2019 τα περιθώρια στενεύουν και μας αναγκάζουν σε στοχευμένες πλέον ενέργειες………και όπως λέει και το τραγούδι του στιχουργού Α. Ανδρικάκη που χιλιοτραγουδήθηκε από Β. Παπακωνσταντίνου αλλά και Γ. Νταλάρα, το οποίο και παραφράσαμε:

Στο ίδιο έργο θεατές……… εμείς κι εσείς παρατηρητές……. φανατικοί της πιο φευγάτης εξουσίας!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Με Εκτίμηση Επιτροπή Κατοίκων

Περιοχής Αγ. Μαρίνας Δ. Αγ.Βαρβάρας