Άμεση αντίδραση του Δήμου, για τα ογκώδη αντικείμενα στην οδό Αθηνάς

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου η εφημερίδα μας δημοσίευσε φωτογραφίες από διάφορα αντικείμενα που είχαν πεταχτεί στο πεζοδρόμιο της οδού Αθηνάς πλησίον της οδού Πραξιτέλους και γράφαμε πως ο Δήμος πρέπει να πάει να τα μαζέψει απελευθερώνοντας το πεζοδρόμιο.

Πράγματι σήμερα το πρωί δύο οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας και ο φορτωτής JCB,  πήγαν για να τα απομακρύνουν.

Βγάζαμε τις φωτογραφίες από την καθαριότητα που έκανε το συνεργείο καθαριότητας, για το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, όταν ένας από τους εργαζόμενους μας πλησίασε και με υψηλούς τόνους μας έκανε λεκτική επίθεση λέγοντας, “τι είναι αυτά που γράφατε; Ο Δήμος φταίει που ο καθένας βγάζει τα πράγματα στους δρόμους χωρίς να ειδοποιήσει το Δήμο”;

Συνάδελφός του τον παρατήρησε λέγοντας πως η εφημερίδα μας δεν ρίχνει ούτε στους εργαζόμενους, ούτε στο Δήμο την ευθύνη για αυτό που παρατηρείται στους δρόμους και του ζήτησε να κάνει τη δουλειά του.

Ελπίζουμε τώρα που ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος διαβάζει το συμβάν να φροντίσει να ενημερώσει τον εργαζόμενο να κάνει τη δουλειά του και σε αυτήν δε περιλαμβάνετε ο άδικος σχολιασμός και η επιθετική τάση του, απέναντί μας, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Σαν εφημερίδα εμείς στο θέμα της καθαριότητας σε σχετικά άρθρα μας επισημαίνουμε την ευθύνη όλων μας να κρατηθεί καθαρή η πόλη μας, αποφεύγοντας να κρίνουμε τον τρόπο που δουλεύουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο.

Το πότε θα μαζευτούν τα απορρίμματα και τα ογκώδη αντικείμενα από τους δρόμους της πόλης μας, άλλοι είναι υπεύθυνοι και αρμόδιοι να συντονίζουν και να οργανώνουν και όχι οι εργαζόμενοι, γιαυτό και δεν ευθύνονται εκείνοι…