Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η Γεν. Συνέλευση των Ηπειρωτών

Την επόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 19:00΄, θα επαναληφθεί η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”, στην αίθουσα του Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης μας στην οδό Καλατζάκου.

Η Συνέλευση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω μη απαρτίας αναβλήθηκε.

Ένα από τα σημαντικά θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι η επικαιροποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου, η αλλαγή ορισμένων άρθρων του και η συμπλήρωση άλλων.

Όπως έγινε γνωστό σε ανοικτή συζήτηση που έγινε μεταξύ των παρευρεθέντων στην αναβληθείσα Γενική Συνέλευση, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος έκανε δεκτή την αίτηση του του φορέα της πόλης μας και πλέον είναι μέλος αυτής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της πόλης μας θα συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες της Συνομοσπονδίας με τρία μέλη του, με δικαίωμα ψήφου.

Ανακοινώθηκε επίσης πως ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στην μεγάλη εκδήλωση της Συνομοσπονδίας που θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με χορευτική ομάδα του.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών της πόλης μας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”, μαζί με την Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”, στις 19:30΄ πραγματοποιούν κοινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: “ΚΡΗΤΗ – ΗΠΕΙΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ”, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”.

Ένα πρωτόγνωρο και πρωτότυπο εγχείρημα.

Τέλος πληροφορηθήκαμε πως μέσα στον Φεβρουάριο ο Σύλλογος θα κόψει την πίτα του, σε συνδυασμό με χοροεσπερίδα που θα γίνει σε αίθουσα στο Χαϊδάρι.

Ολοκληρώνοντας το ρεπορτάζ μας για τον Πολιτιστικό Σύλλογο, πληροφορούμε τους αναγνώστες μας Ηπειρώτες, πως ο Σύλλογος εντός των ημερών θα κυκλοφορήσει Ημερολόγιο του 2019.