Εν αγνοία του Δήμου, κομμάτι της Στέφανου Σαράφη έγινε διπλής κατεύθυνσης!!!

Απίστευτη αυθαιρεσία εν αγνοία του Δήμου στην κυκλοφοριακή ροή κομματιού της Στέφανου Σαράφη έχει σημειωθεί εδώ και  εβδομάδες και οι κάτοικοι τρέμουν για την περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης οχημάτων, όπως μας είπε τηλεφωνικά συμπολίτης μας.

Συγκεκριμένα η οδός Στέφανου Σαράφη διασχίζεται από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο σημείο αυτό ανεβαίνοντας προς την Άνω Αγία Βαρβάρα, η Στέφανου Σαράφη είναι μονόδρομος προς τη γέφυρα και αντιθέτως μονόδρομος προς τον Κορυδαλλό και μετά την Οδό Γεννηματά ονομάζεται ΑΙΓΑΙΟΥ.

Αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια, υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής

Ξαφνικά αφαιρέθηκε η πινακίδα που απαγόρευε τα οχήματα που κατεβαίνουν την οδό Γεννηματά να στρίψουν ΑΡΙΣΤΕΡΑ, μετατρέποντας έτσι τη Στέφανου Σαράφη ουσιαστικά  σε δρόμο ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, μας ενημέρωσαν!!!

Επιπλέον υπάρχουν πινακίδες STOP στη γωνία Στέφανου Σαράφη με την Αβέρωφ, επισημοποιώντας την διπλή κατεύθυνση της πρώτης, όπως κι άλλη στη γωνία Στεφ. Σαράφη και Δημ. Εμμανουήλ που απευθύνεται σε όσους έρχονται από τον Κορυδαλλό προς την πόλη μας, χρησιμοποιώντας την παρανόμως, χωρίς να το ξέρουν ή να ευθύνονται γιαυτό!!!

Σε επανειλημμένες επικοινωνίες συμπολίτη μας με το Δήμο γιαυτό το κυκλοφοριακό ΑΛΑΛΟΥΜ, ο Δήμος δήλωσε σε πρώτη φάση ΑΓΝΟΙΑ.

Σε άλλη επικοινωνία του απάντησαν από το Δήμο πως θα το δούνε το θέμα.

Πριν δύο εβδομάδες τον ενημέρωσαν  από την Τεχνική Υπηρεσία πως με εσωτερική αλληλογραφία έχει ενημερωθεί ο κ. Δήμαρχος και πως ο Δήμος θα καταθέσει μηνύσεις κατ΄αγνώστων για αυθαίρετη αλλαγή κυκλοφοριακής σήμανσης και ροής των οχημάτων.

Η κατάσταση όμως παραμένει χαώδης και επικίνδυνη.

Θα λέγαμε  ο Δήμος μας να ρωτήσει τον γειτονικό Δήμο του Κορυδαλλού, μήπως σε κάποια εργολαβία του με αντικείμενο την τοποθέτηση πινακίδων ΚΟΚ στους δρόμους του έγινε κάποιο μπέρδεμα και τα συνεργεία του “εισέβαλαν” στο δικό μας και δημιούργησαν αυτή την κατάσταση;

Ή μήπως δικό μας συνεργείο ευθύνεται;

Πάντως σε κάθε περίπτωση, ότι τόσες εβδομάδες τώρα δεν έχει αποκατασταθεί η σήμανση και η μονοδρόμηση της Στέφανου Σαράφη, είναι θέμα που ο Δήμος πρέπει να αποφασίσει για το τι θα πράξει…

Στους χάρτες, της Google, που δημοσιεύουμε φαίνονται καθαρά με τα βελάκια οι κυκλοφοριακές κατευθύνσεις των δρόμων της περιοχής και η οδός Στέφανου Σαράφη ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ προς τον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!