» Οικογενειακός γιατρός: ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε στην Αγία Βαρβάρα!!!

Οικογενειακός γιατρός: ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε στην Αγία Βαρβάρα!!!

Έως τις 31 Δεκεμβρίου οι ασφαλισμένοι του ΕΟΟΠΠΥ οφείλουν να έχουν αποφασίσει και να επιλέξουν τον Οικογενειακό Γιατρό της αρεσκείας τους, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα πλήρης υγειονομικής κάλυψης και ιατρικών ελέγχων, στο μέλλον.

Να τονίσουμε πως όσοι δεν θα έχουν δηλώσει οικογενειακό γιατρό έως την παραπάνω ημερομηνία, θα χάνουν τη δυνατότητα προληπτικού ελέγχου.

Για τα χρόνια νοσήματα, όπως οι καρδιοπάθειες, ο οικογενειακός γιατρός δίνει ετήσια παραπομπή και τους παρακολουθεί ο ειδικός γιατρός που έχουν επιλέξει, με ευθύνη του οποίου θα ενημερώνεται το ηλεκτρονικό πλέον ιατρικό ιστορικό (φάκελος) του ασθενούς.

Η εγγραφή στον οικογενειακό γιατρό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2018, αφού από 1/1/2019 ο οικογενειακός γιατρός θα είναι υποχρεωτικός για όλους τους ασφαλισμένους. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, όποιος δεν έχει δηλώσει γιατρό, δεν θα έχει δυνατότητα προληπτικού ελέγχου.

Το θέμα είναι πως στην Αγία Βαρβάρα ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε γιατρό που να επιθυμεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό. 

Οι μέρες κυλούν, ο Δεκέμβρης τελειώνει και γιατροί ΔΕΝ υπάρχουν στην πόλη μας.

Καλές οι εξαγγελίες και οι ημερομηνίες.

Εάν υπήρχαν γιατροί που να επιθυμούν την ένταξή τους στο νέο σύστημα θα ήταν καλύτερα ακόμα…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!