Συνεχίζει την προσπάθεια του ο Πολυνίκης στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία

Συνεχίζει την προσπάθεια του ο Πολυνίκης στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία, στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Ηλιούπολης οι νεανική ομάδα του Πολυνίκη ηττήθηκε με σκορ 65-70.

Παρά την ήττα όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης μας αλλά κυρίως οι άνθρωποι του Πολυνίκη εκφράζουν μόνο θετικά λόγια για την απόδοση της ομάδας η οποία για μία ακόμη αγωνιστική κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Είναι ίσως η απειρία των ιδιαίτερα νεαρών παικτών του Coach Ηλία Στρατικόπουλου η οποία στερεί την νίκη από την ομάδα της πόλης μας παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.
Παράλληλα θα πρέπει να υπογραμμιστεί και να αναδειχθεί το γεγονός ότι ο Πολυνίκης όχι μόνο είναι η πλέον νεανική ομάδα το ανταγωνιστικό και δύσκολο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ αλλά συνεχίζει να προωθεί στην Ανδρική ομάδα, και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, παίκτες ακόμη και Έφηβοι παίκτες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι αδελφοί Χρήστος και άσος Δημούλι, ο Γιάννης Τσεμπελίκος και ο 16χρονος Θανάσης Μόρφος οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην 12αδα και έπαιξαν στα 2 τελευταία κρίσιμα παιχνίδια.

Το μέλλον μιας ομάδας κτίζεται μόνο με πραγματική εμπιστοσύνη στα νεαρά της παιδιά και ο Πολυνίκης το κάνει πράξη.

Στα 5 μόλις χρόνια ύπαρξης του συλλόγου όχι μόνο αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ αλλά εμπιστεύεται ΚΑΙ δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία της Αττικής, ρίχνοντας τον μέσο όρο ηλικίας των αθλητών της Ανδρικής ομάδας στα 20 μόλις χρόνια.

Επόμενη, εκτός έδρας, αναμέτρηση στις 10/12 με αντίπαλο την Νίκη Αμαρουσίου.

Πολυνίκης (Στρατικόπουλος, Πολίτης): Πατάτας 8, Λιβανός 10, Τσοχονελίτζε 12(1), Μόρφος 6, Δημούλης Χ., Δουρουντούς 4, Θεοδωρίτσης 8 (1), Χιώτης, Ηλιόπουλος 9, Βαμβακίδης 6 (2)