» Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος ο κ. Βόσσος, επιστρέφει ο Μιχάλης Φράγκου με Καπλάνη…

Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος ο κ. Βόσσος, επιστρέφει ο Μιχάλης Φράγκου με Καπλάνη…

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας κ. Βασίλης Βόσσος δήλωσε στην εφημερίδα μας, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, πως ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, πως πλέον δεν ανήκει στην παράταξη και το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Καπλάνη και είναι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο κ. Βόσσος προσανατολίζεται στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον κ. Λάμπρο Μίχο.

Την ίδια ενημέρωση είχαμε και από τον πατέρα του Θεόδωρο, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, αλλά δεν τη γνωστοποιήσαμε, πριν μιλήσουμε με τον ίδιο τον κ. Βασίλη Βόσσο.

Ενώ λοιπόν ο κ. Βόσσος αποχωρεί από το συνδυασμό του Δημάρχου, επιστρέφει στην ενεργό Δημοτική δράση και θα είναι υποψήφιος με τον κ. Καπλάνη ο π. Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Φράγκου.

Βαρύ όνομα, χαίρει εκτίμησης από πολλούς συμπολίτες μας και θεωρείται επιτυχία του Δημάρχου η επαναδραστηριοποίηση του, με το συνδυασμό του…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!