Με μεγάλο κέφι εκδήλωση της Τ.Ο. της Ν.Δ. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δυναμική της ΝΔ, μέσα από την ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας.

Και ποιος δεν ζήλεψε την ατμόσφαιρα της ταβέρνας του Λευτέρη στην πόλη μας, την Παρασκευή το βράδυ.

Ασφυκτιώντας από κόσμο από της 9 κατάφερε να βολέψει πλήθος εκλεκτών καλεσμένων κατά το πρότυπο του «Όλοι οι καλοί χωρούν»

Και εκείνη η βραδιά κανέναν ανεπιθύμητο δεν χώραγε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μανώλης Ζερβάκης και το Δ.Σ. υποδέχτηκε ενεργούς βουλευτές και υποψηφίους , αλλά και αυτοδιοικητικά στελέχη της Αγίας Βαρβάρας.

Παρευρισκόμενοι, ενεργοί βουλευτές της Β΄Αθηνών οι κ.κ Γεράσιμος Γιακουμάτος και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που πάντα τιμούν τις εκδηλώσεις της ΔΗΜΤΟ, ενώ από υποψηφίους στην ίδια Περιφέρεια το παρών έδωσαν οι πρώην δήμαρχοι, του Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλος , του Χαϊδαρίου Δ. Μαραβέλιας και οι γνωστοί δημοσιογράφοι Αντώνης Πανούτσος και Γιάννης Λοβέρδος.

Ο Μπάμπης Καούκης που άφησε την αυτοδιοικήση για να ακολουθήσει τον δρόμο του κοινοβουλίου, η πολιτεύτρια Β. Ψυχούλα Κοντογιάννη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 Δ. Μαυροειδάκος με σύσσωμο το Δ.Σ., ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 Γ. Κώττης, ο Τομεάρχης γραμματείας Οργανωτικού ΝΟΔΕ Β5 Π. Σταμπουλής, η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγάλεω Μιρέλλα Πουλάκου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαϊδαρίου Ι. Αντωνιάδης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Περιστερίου Λ. Καλαμοτουσάκης, ο αν. Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας Λ. Παπαγεωργίου, ο Τομεάρχης Α’ Πειραιώς και Νήσων Σ. Παπαστεργίου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας και μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Περιστερίου Γ. Αυγερόπουλος, η αν. υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ Β5 Μ. Λαμπροπούλου, η υπεύθυνη γυναικών ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας Δ. Φαρουτζή, ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής μας Τ. Σπίνουλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Βαρβάρας Θ. Βασιλάκος και Δ. Σωτηρόπουλος και ο Απόστολος Θεοφίλης, υποψήφιος δήμαρχος του Χαϊδαρίου δεν έλειψε από την εκδήλωση.

Στους ευχαριστήριους λόγους των επισήμων κυριάρχησε η αισιοδοξία και η δυναμική της Νέας Δημοκρατίας που πλέον βρίσκεται στο κατώφλι της διακυβέρνησης της χώρας ενώ το μήνυμα που στάλθηκε προς την κυβέρνηση και «γράφτηκε» από όλους τους παρευρισκόμενους εκείνο το βράδυ δεν ήταν άλλο από την παράφραση μιας πολύ γνωστής παροιμίας:
«Μια του κλέφτη και δεύτερη δεν έχει»

Το κέφι δεν παραμερίστηκε λεπτό από την εκδήλωση και η βραδιά ήταν μεγάλη.

Η ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας, γιόρτασε άλλη μια επιτυχία της, αφού δεν έπαψε να δείχνει ούτε λεπτό με την πορεία της ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα έρθει από τα Δυτικά!

Χαιρετισμό μέσω επιστολών έστειλαν ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Γραφείου Τύπου ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας