» Σεµινάριο µε θέµα «∆ραστηριότητες και παιδαγωγικές προσεγγίσεις στην προσχολική εκπαίδευση»

Σεµινάριο µε θέµα «∆ραστηριότητες και παιδαγωγικές προσεγγίσεις στην προσχολική εκπαίδευση»

∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεµινάριο µε θέµα «∆ραστηριότητες και παιδαγωγικές προσεγγίσεις στην προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο: καλές πρακτικές» πραγµατοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεµβρίου 2018 στον ∆ηµοτικό Παιδικό Σταθµό «Η Σβούρα» για τους παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας των Παιδικών Σταθµών του ∆ήµου µας σε συνεργασία µε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήµιο.

Στο σεµινάριο συµµετείχαν διακεκριµένοι καθηγητές – ερευνητές, ελληνικών και ξένων πανεπιστηµίων. Μέσα από αυτό παρουσιάστηκαν εφαρµοσµένα συστήµατα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης από ευρωπαϊκές χώρες όπως Πολωνία, Πορτογαλία και Ολλανδία.

Κατά την διεξαγωγή του σεµιναρίου προέκυψαν προβληµατισµοί και αναπτύχθηκαν συζητήσεις όσον αφορά την εφαρµογή διαφορετικών πλαισίων αγωγής και εκπαίδευσης για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών στις σύγχρονες κοινωνίες, µε κύριο στόχο όλων την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας Προσχολικής Αγωγής.

Από το Γραφείο Τύπου

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!