» Σεμινάριο για την κατασκευή Παραδοσιακών Πνευστών!

Σεμινάριο για την κατασκευή Παραδοσιακών Πνευστών!


Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”, σε συνεργασία με το Μymusicshop.gr και τον οργανοποιό Μανώλη Σφακιανάκη οργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο παρακολούθησης και κατασκευής Παραδοσιακών Πνευστών της Κρήτης.

Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. σας περιμένουμε στα γραφεία της Ενωσης μας επί της οδού (Αγίας Λαύρας 4 & Γούναρη) στην Αγία Βαρβάρα να δείτε και να κατασκευάσετε το δικό σας μαντουράκι το οποίο θα το πάρετε φεύγοντας ως ενθύμιο.

Τηλέφωνο Συλλόγου: 210 – 56 22 519.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δωρεάν. 

Όσοι επιθυμούν να φτιάξουν το δικό τους μαντουράκι το οποίο και θα κρατήσουν μετά το πέρας του σεμιναρίου εκτός από τα υλικά που πρέπει να έχουν μαζί θα επιβαρυνθούν με 15€ / άτομο.

Απαραίτητα Υλικά:
Ένα φύλλο γυαλόχαρτο Νούμερο 180.
‘Ενα καρούλι λεπτή κλωστή.
Ένα λεπτό μαχαιράκι κοφτερό.
Ένα τρυπάνι νούμερο 8.
Ένα μαρκαδόρο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 695 63 95 208 με κλήση ή sms καθώς και στο email: sales@mymusicshop.gr

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα μέχρι και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου γιατί αν δεν συμπληρωθεί επιθυμητός αριθμός συμμετεχόντων το σεμινάριο θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία…

Με εκτίμηση,
Παντελής Πρεντάκης
(Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Αγ. Βαρβαρας)

Αλυσσανδράκης Γρηγόρης
(Ιδιοκτήτης Mymusicshop.gr)

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!