Με επιτυχία η εκδήλωση για τον ποιητή “του βουνού και της στάνης” Κώστα Κρυστάλλη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου, στο ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ, εκδήλωση για τα εκατόν πενήντα χρόνια από την γέννηση του Ηπειρώτη ποιητή Κώστα Κρυστάλλη.

Την εκδήλωση προγραμμάτισαν και πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” και η Λέσχη Αναγνωσης.

Η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε από Ηπειρώτες και μη, για να ακούσουν τον συγγραφέα – εκπαιδευτικό κ. Ρέντζιο Ευθύμιο να μιλάει για το έργο του ποιητή “του βουνού και της στάνης”.

Ο ομιλητής μάλιστα έχει γράψει και βιβλίο για τον ποιητή.

Την εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος των Ηπειρωτών κ. Νίκη Σιαραμπή η οποία απήγγειλε και ποίημα του Κρυστάλλη και από πλευράς της Λέσχης Ανάγνωσης κ. Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου, η οποία μίλησε για τον κ. Ρέντζιο και το βιβλίο του.

Ποιήματα επίσης του ποιητή απήγγειλαν οι κ.κ. Σταυρούλα Μπαντούνα και Ελισάβετ Αγγελάκη. Ενώ ποιήματα που γράφτηκαν για τον ποιητή οι κ.κ. Άννα Γούναρη και Αθανασία Αμπατζή.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με προβολή σλάϊτς από μέρη της Ηπείρου, συνοδευόμενα από παραδοσιακή Ηπειρώτικη μουσική.

Παρόντες μεταξύ πολλών συμπολιτών μας οι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας κ.κ. Παγουρτζής και Σαββίδης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπ. Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Σιούτη – Κορνελάκη Αντωνία.

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ηπειρωτών Περιστερίου κ. Ζήκος Κόντης, Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Σούκης και το μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών  Αγίων  Αναργύρων κ. Στάθης Βαγγέλης.

Ο υπ. Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και η υποψήφια Βουλευτής, με το ΚΙΝΑΛ  επίσης, κ. Νάντια Γιαννακοπούλου.

Επίσης παρόντα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών της πόλης μας και της Λέσχης Ανάγνωσης Αγίας Βαρβάρας.