Ο κ. Λεωτσάκος στην επιτροπή προγράμματος του υπ. Περιφερειάρχη κ. Πατούλη – Αναμένεται η παραίτησή του από Αντιδήμαρχος

Για μια ακόμα φορά η εφημερίδα μας φαίνεται να δικαιώνεται όσον αφορά την εγκυρότητα των ειδήσεων και των πηγών πληροφόρησης που διαθέτει, αν και στην πολιτική τα πράγματα είναι πάντα ρευστά και ανατρεπόμενα, ανά πάσα στιγμή.

Γράφαμε αρχές Σεπτέμβρη, πως ο Αντιδήμαρχος κ. Αντρέας Λεωτσάκος όδευε προς την Περιφέρεια, όσον αφορούσε τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ορισμένοι όμως, διέψευδαν την πληροφορία μας, (όχι ο κ. Λεωτσάκος) και εμφάνιζαν δικά τους σενάρια.

Στις 4 Νοεμβρίου, η εφημερίδα μας με νέο δημοσίευμα επανέλαβε την πληροφορία μας, με περισσότερα στοιχεία, για να εξακολουθήσουν ορισμένοι να τα αμφισβητούν και να εμφανίζουν πρόσωπο της επιλογής τους σαν επικρατέστερο υποψήφιο, με το συνδυασμό του κ. Πατούλη στις Περιφερειακές Εκλογές.

Στις 12 Νοεμβρίου ο κ. Πατούλης επισκέφτηκε την Αγία Βαρβάρα και το Δημοτικό κατάστημα και είχε ενημερωτική συζήτηση  με το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Καπλάνη.

Μετά το πέρας της συζήτησης, η εφημερίδα μας ήταν η μόνη που έθεσε ερωτήματα στον κ. Πατούλη.

Ένα από τα ερωτήματά μας ήταν: “εάν στο γραφείο του Δημάρχου, εκείνη τη στιγμή ευρίσκετο υποψήφιος συμπολίτης μας με την παράταξή του”.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κοίταξε προς το μέρος του κ. Λεωτσάκου που στεκόταν δίπλα του και μας απάντησε: “Εν δυνάμει, ναι είναι”.

Η παραπάνω φωτογραφία μας είναι από τη στιγμή που ο κ. Πατούλης απαντά στο ερώτημά μας, με τον κ. Λεωτσάκο δίπλα του.

Η εφημερίδα μας δημοσίως παρουσία όλων συνεχάρη τον κ. Λεωτσάκο, ο οποίος μας ευχαρίστησε για τις ευχές μας.

Παρά τα δημοσιεύματα μας όμως, τις δηλώσεις προς την εφημερίδα μας, την απάντηση Πατούλη και την αποδοχή των συγχαρητηρίων του κ. Λεωτσάκου από την εφημερίδα μας, κάποιοι έως εχθές εθελοτυφλούσαν και εμφάνιζαν άλλα άτομα για τη θέση αυτή, αγνοώντας τον κ. Αντιδήμαρχο.

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, κάποιοι, με τρεις μήνες καθυστέρηση, δειλά – δειλά αρχίζουν να προβάλλουν την υποψηφιότητα Λεωτσάκου, σαν  πληροφορία τους!!!

Ας έχει, ας διαβάζουν “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, για να μαθαίνουν, έγκυρα και έγκαιρα τι συμβαίνει…

Με την ευκαιρία πληροφορηθήκαμε πως ο κ. Λεωτσάκος ήδη συμμετέχει ενεργά στην κατάρτιση του Περιφερειακού προγράμματος του κ. Πατούλη, σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτικής, ενώ δεν είναι μακρυά η ημέρα που θα υποβάλλει την παραίτησή του, τόσο από Αντιδήμαρχος, όσο και από μέλος της παράταξης του κ. Καπλάνη και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.