Απολογισμός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου, παρουσία της υπουργού κ. Φωτίου και Περιφεριάρχου κ. Δούρου

Τη δραστηριότητα ενός χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας, προέβαλε ο Δήμος μας, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα, παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώς Φωτίου, της Περιφεριάρχη κ. Ρένας Δούρου, της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καφαντάρη, του Αντιπεριφεριάρχη κ. Τζόκα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τον απολογισμό δράσης της Κοινωνικής αυτής υπηρεσίας του Δήμου, παρακολούθησαν αρκετοί συμπολίτες μας ΡΟΜΑ στην πλειοψηφία τους, αφού ιδρύθηκε στην πόλη μας παράρτημα που τους αφορά, για τη λύση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλή την Γραμματέα του κ. Τασούλα Πετράκου και εργαζόμενοι του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης αναφερόμενονς στο έργο που επιτελεί το Κέντρο Κοινότητας τόνισε την σπουδαιότητά του και τα αποτελέσματα δράσης του στην Αγία Βαρβάρα.

Κλείνουμε ένα χρόνο δράσης και θέλαμε ο απολογισμός να γίνει παρουσία σας, είπε απευθυνόμενος στην κ. Υπουργό, την κ. Δούρου και τα κυβερνητικά στελέχη που ήταν παρόντα.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αντιδήμαρχος επί των Κοινωνικών θεμάτων κ. Αντρέας Λεωτσάκος.

Πριν την έναρξη του απολογισμού που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι κ.κ. Φωτίου, Καφαντάρη και Τζόκας συζήτησαν στο γραφείο του Δημάρχου κ. Καπλάνη σχετικά με τα σχέδια του Υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Παρόντες στη συζήτηση οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σαββίδης και Παγουρτζής, η Σύμβουλος του Δημάρχου επί των Πολιτιστικών θεμάτων κ. Άννα Γούναρη, η Διευθύντρια του Δήμου κ. Ελένη Σερμέα και τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Τασούλα Πετράκου και Μανούσος Πανόπουλος.

Πριν εισέλθουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους χώρους της Δημαρχίας, όπου είχαν συζήτηση με εργαζομένους στα Κοινωνικά προγράμματα.