Επιστροφή στις νίκες για τον Πολυνίκη

Επιστροφή στις νίκες για τον Πολυνίκη η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού.

Σε έναν αγώνα όπου η νίκη ήταν το μόνο αποτέλεσμα το οποίο όχι μόνο θα έδινε βαθμολογική ανάσα και πλεονέκτημα απέναντι στο Ποσειδώνα αλλά κυρίως θα ανέβαζε την ψυχολογία της ομάδας, αφού παρά την καλή απόδοση στα προηγούμενα παιχνίδια δεν απέφυγε την ήττα.

Αποδίδοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Πολυνίκη κατάφεραν να έχουν την πρωτοπορία στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Στρατικόπουλος Ηλίας αιφνιδίασε τους αντιπάλους παρατάσσοντας στην αρχική πεντάδα παίκτες με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας αλλά έτσι μπόρεσε να πιέσει ασφυκτικά τον αντίπαλο και συνεχίζοντας με αυτό τον ρυθμό της εξαντλητικής πίεσης μπόρεσε να δώσει στην νίκη διαστάσεις θριάμβου.

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αποδείχθηκε για άλλη μια αγωνιστική, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά που συγκροτούν τον Πολυνίκη και με την καθοδήγηση των πιο έμπειρων μπορούν να σταθούν απέναντι σε οιοδήποτε αντίπαλο.

Επόμενη, εκτός έδρας αναμέτρηση, με την εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας ΦΕΑ Νέας Χαλκηδόνας.

Δεκάλεπτα: 24-25, 45-37, 64-50, 91-77

Πολυνικης(Στρατικοπουλος, Πολιτης): Πατάτας 15(2), Θωμόπουλος, Τσοχονελίτζε 28 (3), Παππάς, Μόρφος 8 (1), Δουρουντούς 14, Λιβανός 6, Θεοδωρίτσης 8, Χιώτης, Ηλιόπουλος 7, Βαμβακιδης 5 (1)