Γιαννόπουλος: “Η ομάδα να παίξει επιτέλους στην φυσική της έδρα”


O Τάκης Γιαννόπουλος, μετά την άνετη επικράτηση επί της Νίκης Αλίμου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το ντέρμπι που έρχεται με την Λυκόβρυση και… φωνάζει για τη σημασία να μπει η ομάδα μας στα Ριμινίτικα το συντομότερο δυνατόν.

«Όσον αφορά στο ματς με τη Νίκη Αλίμου, είχαμε την καθολική υπεροχή, κάναμε ίσως το καλύτερο φετινό ματς μας κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, είχαμε ρυθμό και επιβάλαμε το δικό μας παιχνίδι, με αποτέλεσμα να έρθει ένα 5-0 που θεωρώ άκρως δίκαιο», είπε αρχικά ο Τάκης Γιαννόπουλος.

Τώρα έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Λυκόβρυση.

«Το επόμενο ματς με τη Λυκόβρυση είναι ένα ντέρμπι κορυφής, απέναντι στην πιο ομοιογενής ομάδα της κατηγορίας. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους δύο προπονητές που διαθέτει, τους οποίους τυγχάνει να γνωρίζω. Θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για τις νεαρές ηλικίες στην κατηγορία. Δεν είναι τυχαία η θέση που καταλαμβάνει η εν λόγω ομάδα φέτος αλλά και κάθε χρόνο.

Το έργο μας γίνεται δύσκολο γι’ αυτό το Σάββατο αλλά κι εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ευελπιστούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Από εκεί και πέρα όποια κι αν είναι η θέση της ομάδας, αν δεν μπούμε στην φυσική μας έδρα, στα Ριμινίτικα, δεν θα έχει καμία αξία.

Περισσότερη είναι η έννοια κι η αγωνία μου για το πότε θα μπούμε στο γήπεδό μας παρά για τη θέση που θα πάρουμε στο τέλος. Πρέπει όλοι οι φορείς, οι παράγοντες κι οι πολιτικοί να πιέσουν σ’ αυτήν την κατεύθυνση ώστε η ομάδα να παίξει επιτέλους στην φυσική της έδρα.

Διαφορετικά, ό,τι και να κερδίσουμε φέτος είτε άνοδο είτε καλό πλασάρισμα θα είναι στο τέλος δώρο άδωρον».

πηγή: apeagiaeleousa1936.gr