Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, η Εθελοντική Αιμοδοσία πήγε καλά

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρά τις άσκημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το πρωί, η προγραμματισθείσα Εθελοντική Αιμοδοσία του Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία σε συνεργασία με το “ΑΤΤΙΚΟΝ” Νοσοκομείο.

Πήραν μέρος περίπου 60 συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τους συνανθρώπους μας.

Μεταξύ αυτών που πρόσφεραν αίμα ήταν η Αρχηγός του Παραρτήματος ΕΔΟΚ της πόλης μας κ. Φίλη Βάσω και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Διασωστών Νίκος Κατηφεδένιος και Γιάννα Ισαακίδου.

Επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Γιάγκας, έδωσε για μια ακόμα φορά αίμα, σε εθελοντική αιμοδοσία στην πόλη μας.

Ο Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος ευλόγησε την έναρξη της Αιμοδοσίας και ευχήθηκε στους συμμετέχοντες κάθε ευτυχία και υγεία.

‘Οσοι πρόσφεραν αίμα έλαβαν σαν αναμνηστικό μία εικόνα και ένα ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως για το 2019, ενώ τους προσφέρθηκαν χυμοί και κουλουράκια.

Η υπεύθυνη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία κ. Βάσω Παπαζαφειροπούλου, βέβαιη για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας αιμοδοτών, έγραψε σχετικά στην ιστοσελίδα της, κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας:

“Βρέξε Θεέ μου όσο θες …εμάς δε μας τρομάζει…
Οι εθελοντές μας ..παντός καιρού …έρχονται…!!!”