Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών, μετά την παραίτηση Γεωργόπουλου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών της πόλης μας, “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Νίκου Γεωργόπουλου, την οποία δημοσίευσε και η εφημερίδα μας, από τη θέση του Αντιπροέδρου και τη συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Συλλόγου, σε συνεδρίασή του την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Τη θέση του στο Δ.Σ. πήρε ο συμπολίτης μας κ. Γρηγόρης Καίσαρης, όπως μας ενημέρωσε η Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Σταυρούλα Μπαντούνα.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Σιαραμπή Νίκη

Αντιπρόεδρος: Τσεκούρας Αθανάσιος

Γραμματέας: Μπαντούνα Σταυρούλα

Ταμίας: Μανδέκη Αγγελική

Δημ. Σχέσεις – Πολιτισμός: Καίσαρης Γρηγόρης.

Στη διπλανή φωτογραφία μας οι κ.κ. Τσεκούρας και Καίσαρης, στο πρόσφατο Ηπειρώτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος. Ο πρώτος αναδείχτηκε Αντιπρόεδρος στη θέση του παραιτηθέντος κ. Γεωργόπουλου και ο δεύτερος ανέλαβε Δημ. Σχέσεις και πολιτιστικά θέματα του Συλλόγου, θέση την οποία κατείχε έως τώρα ο νέος Αντιπρόεδρος.

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου το καινούργιο Δ.Σ., μετά τη συνεδρίασή του,  είχε προγραμματισμένη ψαροφαγία (Πέστροφες ψητές από την Ήπειρο, το κυρίως πιάτο), στο κατάστημα του κ. Καίσαρη, απ΄όπου και η φωτογραφία.

Ο κ. Γεωργόπουλος στην επιστολή παραίτησής του, καταλήγει: “Εύχομαι ολόψυχα στο Δοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του και στο Σύλλογο μας να μεγαλουργήσει”.