Η Διοίκηση του Δήμου να μελετά τα σχόλια και τις προτάσεις των συμπολιτών μας και να δίνει λύσεις

 

Η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” μέσω της ηλεκτρονικής της μορφής, καθημερινά προσπαθεί να αναδεικνύει διάφορα προβλήματα, μικρά και μεγάλα που είτε δεν έχουν πέσει στην αντίληψη της Διοίκησης του Δήμου και δεν επιλύονται, είτε τα θεωρεί επουσιώδη και παραμελεί την επίλυσή τους.

Η αμφίδρομη επικοινωνία μας με τους αναγνώστες μας, είναι ένας ισχυρός παράγοντας συνεχούς ανάδειξης τέτοιων προβλημάτων, αφού καθημερινά οι αναφορές τους σε διάφορα θέματα, μας τροφοδοτεί με ύλη.

Η ηλεκτρονική μας σελίδα, διευκολύνει την άμεση καταγραφή των προβλημάτων και δεν χρειάζεται να περάσει ένας – δύο μήνες για να αναφερθούν ή να αναδειχτούν αυτά, μέσα από την έντυπη μορφή της, ειδικά όταν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά.

Σε αυτήν την καθημερινή επαφή μας βασίζεται η επιτυχία της συνεργασίας ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ – “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” η οποία μέρα με την ημέρα μεγαλώνει, διότι βασίζεται στην ταχύτητα της ενημέρωσης, την έγκυρη πληροφόρηση και την αμεσότητα επικοινωνίας.

Προσπαθούμε να αποφεύγουμε τους ακραίους χαρακτηρισμούς και τις ανεδαφικές προτάσεις και κινούμαστε στα πλαίσια των εφικτών προτάσεων και της πολιτισμένης κριτικής.

Ελπίζουμε να το πετυχαίνουμε αυτό τις περισσότερες φορές.

Ίσως και όχι. Οι αναγνώστες μας είναι οι απόλυτοι και μοναδικοί κριτές.

Πάντως είναι καθαρό πως ότι γράφατε, γράφετε με μοναδικό σκοπό την αναβάθμιση της πόλης μας, χωρίς ιδιοτέλειες και σκοπό το κέρδος, πολιτικό ή οικονομικό.

Ο Δήμος που είναι ο τελικός αποδέκτης των σχολίων, των προτάσεων, των υποδείξεων, των απόψεων που καταγράφονται μέσα από τα άρθρα μας, άλλες φορές ανταποκρίνεται κι άλλες όχι.

Συμβαίνει πάντως αρκετές φορές οι αναγνώστες μας να παρεμβαίνουν με σχόλια τους κάτω από δημοσιεύματα μας και να αναφέρονται, σε παραπλήσια προβλήματα που αναδεικνύουμε.

Καλά θα είναι η Διοίκηση του Δήμου να μελετά, αφού τα διαβάζει που τα διαβάζει, αυτά τα σχόλια και τις προτάσεις των συμπολιτών μας και να ανταποκρίνεται στα αιτήματά τους, εάν είναι εφικτές οι προτάσεις και να ενημερώνεται, από τους συμπολίτες μας για τα αιτήματά τους.

Δημοσιεύομε ενδεικτικά λίγα από τα δεκάδες σχόλια συμπολιτών μας, κάτω από άρθρα μας, των τελευταίων ημερών, τα οποία ούτε υβριστικά είναι, ούτε παράλογα και αναμένουν την παρέμβαση του Δήμου…

ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΔΟΣ ΚΑΡΑΟΛΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ