ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, για την επίσκεψη Πατούλη στην πόλη μας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας, το Παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, που αφορά την επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Πατούλη στην Αγία Βαρβάρα:

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Μετά την περιήγηση του στην κεντρική αγορά της Αγίας Βαρβάρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Πατούλης επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Αγ. Βαρβάρας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Β5 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρη Μαυροειδάκο όπου και τους περίμενε ο πρόεδρος κ. Μανώλης Ζερβάκης.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και νυν δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και απλά μέλη μέσα σε κλίμα απόλυτης πίστης για την προσπάθεια του κόμματος να κερδίσει για πρώτη φορά μετά την σύσταση του θεσμού, την Περιφέρεια.

Εντός του χώρου που στεγάζεται η δημοτική τοπική οργάνωση οι παρευρισκόμενοι επεκτάθηκαν στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη, ειδική αναφορά έγινε στους κοινόχρηστους χώρους Βιοχρώμ και Πάνθεον.

Ο κ. Πατούλης άκουσε με προσοχή και κατέγραψε την τρέχουσα κατάσταση σε σημαντικούς τοπικούς τομείς.

Μανώλης Ζερβάκης: Από την Αγία Βαρβάρα ξεκίνησε και ο Κυριάκος.

Όπως είχε αρχίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περιοδεία του από την Αγία Βαρβάρα, έτσι σήμερα και ο Γιώργος Πατούλης δίνει το έναυσμα της νίκης από το δυτικό άκρο της Δυτικής Αθήνας.

Δημήτρης Μαυροειδάκος: Ο Γιώργος Πατούλης βάζει στόχο την βελτίωση ζωής τον κάτοικων στα δυτικά.

Η Δυτική Αθήνα έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης αρχίζοντας την περιοδεία του από την Αγία Βαρβάρα καταγράφοντας ένα – ένα τα προβλήματα, βάζει σε επίκεντρο τον άνθρωπο στοχεύοντας στην βελτίωση ζωής των κατοίκων. Είναι η αρχή μιας δύσκολης και απαιτητικής περιόδου και ο Γιώργος Πατούλης ρίχνεται στην μάχη έχοντας ως πρόσημο την «ευθύνη προς τον πολίτη».

Αφού τελείωσε ο γόνιμος διάλογος, ο κ. Ζερβάκης βράβευσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής με αναμνηστική πλακέτα, τιμώντας τον έτσι για την απόφαση του να ξεκινήσει και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα από την Αγ. Βαρβάρα.