Οφ σαϊτ ο κ. Πατούλης στην επίσκεψη του, στο ποδοσφαιρικό Γήπεδο στα Ριμινίτικα…

Η εφημερίδα μας κάλυψε την επίσκεψη στην πόλη μας, του Πρόεδρου της ΚΕΔΕ και υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, όσο το δυνατόν αρτιότερα, απ΄ όλα τα σημεία τα οποία επισκέφτηκε, με ρεπορτάζ  και φωτογραφικό υλικό.

Είμαστε η μόνη εφημερίδα της πόλης μας, που στα πλαίσια της ενημέρωσης, αφιέρωσε τόσο χρόνο και υλικό για την καλύτερη ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού.

Με τον κ. Πατούλη δεν μας συνδέει ούτε κοινή πολιτική καταγωγή, ούτε κοινή αντίληψη στα θέματα επί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θεωρήσαμε χρέος όμως,  να καλύψουμε την επίσκεψή του στην πόλη μας, τόσο για λόγους τυπικούς, όσο και ουσιαστικούς.

Ο κ. Πατούλης εμφανίστηκε στην πόλη μας και την περιόδευσε ακολουθούμενος από συγκεκριμένα άτομα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!!

Πήγε στο Νοσοκομείο, στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας, μπήκε σε καταστήματα της πόλης μας, επισκέφτηκε κομματικά γραφεία και περιόδευσε όπως ήθελε.

Πήγε όμως και στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ποδοσφαιρικό Γήπεδο στα Ριμινίτικα, ακολουθούμενος σχεδόν από τα ίδια άτομα και έλαβε ενημέρωση από αυτά.

Ο κ. Πατούλης είναι άνδρας της Αυτοδιοίκησης και γνωρίζει τους κανόνες.

Όταν επισκέπτεται κάποιος Δημοτική περιουσία ζητάει ενημέρωση και συνοδεία από τους  υπεύθυνους του Δήμου.

Το τι συμβαίνει, γιατί δε λειτουργεί επισήμως το γήπεδο, τι έχει προγραμματιστεί και πότε προβλέπεται να ολοκληρωθεί δεν το πληροφορείσαι ούτε από Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, ούτε από τρίτους.

Εφόσον επισκέπτεσαι έναν Δήμο οφείλεις να τιμάς και να απευθύνεσαι εκεί που ορίζει η λογική και η υπευθυνότητα.

Ο κ. Πατούλης γνωρίζει τους κανόνες, είναι άλλωστε Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και οφείλει να τους εφαρμόζει και να τους  σέβεται…

Μιας και ο κ. Πατούλης επισκέφτηκε το Δημοτικό Ποδοσφαιρικό Γήπεδο, με τον τρόπο που πήγε, τον σφυρίζουμε οφ σαϊτ…

Διότι από το Δήμο υποστηρίζουν πως δε ζήτησε να τον συνοδεύσει κάποιος από τη Διοίκηση ή στέλεχος αρμόδιας υπηρεσίας και να του λύσει επί τόπου τις όποιες απορίες θα του γεννιόντουσαν και δεν είναι βέβαιο πως φεύγοντας από την πόλη μας, έχει ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος του γηπέδου… 

Σημ. “Π”: Η αναφορά μας στα “άτομα”, δεν αφορά τα στελέχη της ομάδας που εμφανίζονται σε φωτογραφίες με τον κ. Πατούλη και ήταν στο γήπεδο όταν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ το επισκέφτηκε…