Ενημερωτική επίσκεψη του υπ. Περιφερειάρχη κ. Πατούλη στην πόλη μας

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε το Δήμο μας σε μια ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη και τον πρόεδρο του Νοσοκομείου της πόλης μας κ. Μπούτο Δημήτρη.

Στο προαύλιο του Νοσοκομείου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας της πόλης μας κ. Μανώλης Ζερβάκης, ο οποίος έχει την ιδιαίτερη εκτίμηση από τον υπ. Περιφερειάρχη και ήταν εκείνος που διοργάνωσε την επίσκεψη του κ. Πατούλη στην πόλη μας.

Επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασιλάκος είχε εγκάρδια συνομιλία με εκείνον.

Στη συνάντηση που είχε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.  Μπούτο Δημήτριο, πληροφορήθηκε από αυτόν, για το τι λειτουργεί σε αυτό και τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους της διοίκησης, που αφορούν την λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής, των χειρουργείων κ.ά., εφ΄ όσον λυθούν τα κτιριακά θέματα που φρενάρουν την ανάπτυξή του.

Ο κ. Πατούλης έκανε μια γενική αναφορά επί των θεμάτων υγείας και τον τρόπο που σκέπτεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Νοσοκομείων, χωρίς όμως να είναι κατατοπισμένος γι΄αυτά που αφορούν το Νοσοκομείο της πόλης μας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε χώρους του Νοσοκομείου και μίλησε με εργαζόμενους σε αυτό και στελέχη της ΠΟΕΔΥΝ, όπως επίσης με ασθενείς και συγγενείς αυτών.

Στη συνέχεια με συνοδεία φίλων του και μελών της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας έκανε βόλτα σε καταστήματα της Ελευθερίου Βενιζέλου και συζήτησε με καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Βαρβάρα και στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Δημαρχία της πόλης μας.

Τον υποδέχτηκε στην είσοδο του Δημαρχείου ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος, (πιθανός υποψήφιος με το συνδυασμό του), ενώ ο Δήμαρχος κ Καπλάνης τον καλωσόρισε στον τέταρτο όροφο του Δημοτικού Καταστήματος.

Οι δύο άνδρες παρουσία στελεχών της Διοίκησης του Δήμου και Φορέων. Των Μ.Μ.Ε. και άλλων, ανέπτυξαν τις θέσεις τους επί των γενικότερων προβλημάτων της Περιοχής, που καλύπτεται από την Περιφέρεια Αττικής και αντήλλαξαν απόψεις επί θεμάτων που αφορούν την άθληση, τη διαχείριση απορριμμάτων, τις καλύψεις στους τομείς Υγείας, Παιδείας και Πρόνοιας.

Η εφημερίδα μας στο τέλος της συνάντησης ρώτησε τον κ. Πατούλη να πληροφορηθεί, εάν επισκεπτόμενος την πόλη μας  είναι γνώστης των προβλημάτων και ιδιαίτερων ζητημάτων που αντιμετωπίζει αυτή.

Ο κ. Πατούλης μας δήλωσε πως σε επαφή με το Δήμαρχο κ. Καπλάνη θα πληροφορηθεί επ΄αυτών στο μέλλον…

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης επισκέφτηκε τον Ι. Ναό της Αγίας Βαρβάρας και συνομίλησε με τον π. Δαμασκηνό πάνω σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Εκκλησίας και άλλα θέματα.

Στη συνέχεια πήγε στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, όπου συναντήθηκε με παράγοντες της ομάδας και συζήτησαν σχετικά με το γήπεδο.