Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στην Ελλάδα, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου το βράδυ πολιτική εκδήλωση.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλης Βούλγαρης, Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στην  ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και στη σημερινή του παρουσία η οποία είναι καθοριστική για το εργατικό κίνημα και όλους τους άλλους τομείς της χώρας.

Στον προθάλαμο  του Κινηματοθεάτρου υπήρχαν ταμπλό με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη δράση του Κόμματος μέσα από τις δεκαετίες δράσης του, πρωτοσέλιδα από παλαιά φύλλα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και άλλα ενδιαφέροντα αντικείμενα.

Υπήρχε επίσης πάγκος με βιβλία και εφημερίδες.

Ακολούθησε συναυλία από το Μουσικό Σύνολο “ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ”.

Από το ΚΚΕ μας ενημέρωσαν πως τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ανάρτησαν τρία πανό στην πόλη μας, προαναγγέλωντας την εκδήλωση (στον Προφήτη Ηλία, στη Σίφνου και στο Σχολικό Συγκρότημα) και ο Δήμος την επομένη τα κατέβασε.

Ο Δήμος από πλευρά του υποστηρίζει, πως υπάρχει πάγια απόφαση για μη ανάρτηση πανό στα όρια του, γιαυτό η υπηρεσία καθαριότητας τα κατέβασε, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη εντολή από κανέναν.