Γήπεδο Beach Volley, στην Αγία Βαρβάρα!!!

Η πόλη μας για τον επόμενο, τουλάχιστον, ένα χρόνο θα αποκτήσει γήπεδο Beach Volley!!!

Όσο κι αν ξαφνιάζει η είδηση είναι 100% αληθινή.

Τα τελευταία χρόνια λειτουργεί στον Κορυδαλλό γήπεδο Beach Volley, από τον αθλητικό Σύλλογο “Αρτεμις Κορυδαλλού”, επειδή όμως πρόκειται να γίνουν έργα στο σημείο που λειτουργούν οι εγκαταστάσεις του και πρέπει να απομακρυνθεί, πιθανότατα αυτές να φιλοξενηθούν στην πόλη μας.

Υπάρχουν δύο σημεία ικανά να λειτουργήσει το γήπεδο αυτό και συζητήθηκαν μεταξύ Δήμου και ιδιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Ο ένας είναι στο χώρο του παλαιού αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ” και ο δεύτερος στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα μπάσκετ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στα σύνορα με το Δήμο Αιγάλεω.

Κατά πάσα πιθανότητα το γήπεδο Beach Volley, θα εγκατασταθεί σε εκείνα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, επειδή υπάρχουν έτοιμες και οι εξέδρες.

Δεν έχουμε πληροφορίες για το τρόπο συνεργασίας Δήμου και Φορέα και τα οικονομικά οφέλη της πόλης μας, εκτός της προσέλκυσης κόσμου από γύρω περιοχές, σε έναν χώρο όμως που δεν επηρεάζει όμως, ούτε ενισχύει την εμπορική ή άλλη κίνηση της Αγίας Βαρβάρας.

Υποθέτουμε πως θα γίνονται δωρεάν μαθήματα του αθλήματος σε συμπολίτες μας ή κάτι άλλο αντισταθμιστικό.

Πάντως η λειτουργία του γηπέδου Beach Volley στην πόλη μας, φυσιολογικά δεν προβλέπεται να μακροημερεύσει, επειδή είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή γηπέδων 5 Χ 5 στο χώρο εκείνον, την καινούργια χρονιά.

Ένα έσοδο που μπορεί να έχει ο Δήμος, απ΄ όλην αυτήν την ιστορία, είναι η ενοικίαση χώρου για λειτουργία ΚΑΝΤΙΝΑΣ τροχήλατης, όταν υπάρχει δραστηριότητα στο χώρο.