ΛΑΠΠΑΣ: “Μικροί – μεγάλοι, είμαστε μια ωραία παρέα”


Ο Κωνσταντίνος Λάππας, παραμονές του εκτός έδρας ματς με τον Παράδεισο στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η πορεία της ομάδας, βάσει τον όμιλο και τους αντιπάλους που έχει, είναι αρκετά καλή. Βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε και παραπάνω βαθμούς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», σχολίασε αρχικά ο Λάππας για τη μέχρι τώρα εικόνα μας και τόνισε για το ματς με τον Παράδεισο:

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση,δεν έχουμε πλέον τραυματισμούς κάτι που είναι πολύ σημαντικό το να μπορούν όλοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Το Κυριακάτικο ματς με το Παράδεισο θα είναι δύσκολο καθώς κι οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και ο καθένας θέλει τη νίκη για τους δικούς του λόγους αλλά κυρίως και για να ανέβει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια».

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της ΑΠΕ;

«Το χαρακτηριστικό της ομάδας είναι το κλίμα που υπάρχει. Είμαστε όλοι μία ωραία παρέα, μικροί – μεγάλοι και όλοι θέλουμε το κάλο της.

Πάντα θα υπάρχουν εντάσεις όταν συναναστρέφονται 35 διαφορετικοί άνθρωποι αλλά εκεί φαίνεται η μεγάλη ομάδα στο ποσό γρήγορα το ξεπερνάει και συνεχίζει».