Ο Γ. Πατούλης στην Αγία Βαρβάρα – Ανακοίνωση της Τ.Ο. της Ν.Δ.

Αφετηρία νίκης χτίζει από την Αγία Βαρβάρα ο Γιώργος Πατούλης

Από την Αγ. Βαρβάρα θα ξεκινήσει την προεκλογική του περιοδεία στα πολύπαθη Δυτικά τη Δευτέρα το πρωί 12 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης σε μια προσπάθεια να καταγράψει τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας αλλά και να δώσει ένα πρώτο στίγμα των προθέσεων του.

Τον Γιώργο Πατούλη θα συνοδεύει κλιμάκιο συνεργατών του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β5 Δημήτρης Μαυροειδάκος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Βαρβάρας κ. Μανώλης Ζερβάκης με το διοικητικό συμβούλιο.

«Πρεμιέρα» Πατούλη στην δυτική όχθη που ξεκινά από την όμορφη πόλη μας και το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ και θα περιλαμβάνει από το νοσοκομείο «ΛΟΙΜΩΔΩΝ» μέχρι και την γέφυρα-ντροπή στη Στέφανου Σαράφη.

Ο αεικίνητος Δήμαρχος Αμαρουσίου φαίνεται ότι έχει ψηλά στην ατζέντα του τις γειτονιές της δυτικής Αθήνας και δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο το «γήπεδο» στους αντιπάλους του στα μέχρι χθες «προπύργια» τους. Άλλωστε ο Γιώργος Πατούλης φημίζεται τόσο για την εκλογική του αποτελεσματικότητα (44 συνεχόμενες νίκες) όσο και για την διοικητική του αποτελεσματικότητα (Κ.Ε.Δ.Ε. , Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και τέλος Δήμος Αμαρουσίου).

Πάντως, η Αγ. Βαρβάρα για πρώτη φορά από την ίδρυση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης «κλέβει» τα φώτα και βρίσκεται ως προεκλογικό σημείο εκκίνησης υποψηφίου περιφερειάρχη και αυτό δεν μπορούμε παρά να το πιστώσουμε στα θετικά της περιοδείας του Γιώργου Πατούλη.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Βαρβάρας