» Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλλης”

Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλλης”

ΤΜΗΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Η επιτυχής και ιδιαίτερα γόνιμη περσινή πρώτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος σκηνοθεσίας θεάτρου δημιουργεί την υποχρέωση όχι μόνο της συνέχειας αλλά και της βελτίωσης των συνθηκών με ότι αυτό περιλαμβάνει!…

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το Τμήμα Σκηνοθεσίας Θεάτρου είναι ένας τόπος εκπαίδευσης όπου η ανάλυση των κειμένων, η διάκριση των θεατρικών ειδών, η αισθητική και τελικά η ενορχήστρωση όλων των στοιχείων που αποτελούν μια παράσταση, είναι τα εργαλεία με τα οποία ο σπουδαστής σκηνοθέτης θα επιχειρήσει την ανέγερση επί σκηνής ενός κόσμου αποτελούμενου από την ουσία που πλάθονται τα όνειρα.

Θεόδωρος Εσπίριτου/ Σκηνοθέτης

Ο Θεόδωρος Εσπίριτου αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και από τη Δραματική Σχολή της Ε. Χατζίκου. Παρακολούθησε στην Ελλάδα και στην Ιταλία εργαστήρια των διεθνών θεατρικών ομάδων ODIN, FARFA και του R. CHIESLAC,ηθοποιού του Γκροτόφσκι.

Έχει σκηνοθετήσει μέχρι τώρα 42 παραστάσεις και 12 δρώμενα και αναλόγια, στο Εθνικό Θέατρο,στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καλαμάτας, Πάτρας, Σερρών, Κοζάνης, Ιωαννίνων και σε ανεξάρτητες ομάδες. Παραστάσεις του έχουν παρουσιαστεί στην Ιταλία, στη F.Y.R.O.M., στο Βέλγιο, στη Γαλλία και στη Ρουμανία…Βιογραφικό Σημείωμα

Διάρκεια Σεμιναρίου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2018. Η διάρκεια και οι ώρες του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πληροφορίες Εγγραφής

Στη γραμματεία της σχολής καθημερινά (14:00-22:00), Ιερά οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου 3 ( πλησίον Praktiker ) Μετρό Αγίας Μαρίνας

Στο τηλέφωνο της σχολής: 210 5622799

Ηλεκτρονική Διεύθυνση ( email ): agvdrama@gmail.com

……………………………………………………….

ΤΜΗΜΑ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ – ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Στην Σχολή θα ξεκινήσει και η λειτουργία του «ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ – ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ» με υπεύθυνο καθηγητή τον Νίκο Τουλιάτο.

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ, αποτελεί έναν από τους πλέον καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες μουσικούς της JAZZ, σύγχρονης και αυτoσχεδιαζόμενης μουσικής. Βασικός συνεργάτης για περισσότερο από 30 χρόνια των Θάνου Μικρούτσικου, Μίκη Θεοθωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Χρήστου Λεοντή κ.α. έχει συνεργαστεί διεθνώς με τους Gunter Sommer – Herman Naehring – Mra Oma – Fredy Studer – Mark Ambrams – Michelle Vurcio – Peter Kowald – Σαβίνα Γιαννάτου – Don Parker – Ανδρέα Συμβουλόπουλο – Αnatoly Vapirof –Antony Ntotsef – Stoyan Yankoulov – Elitsa Todorova κ.α.. Έχει συνεργαστεί με εικαστικούς, καλλιτέχνες, χορευτές, ηθοποιούς, σκηνοθέτες Έλληνες και ξένους, έχει σκηνοθετήσει και παρουσιάσει παραστάσεις multi media στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει γράψει μουσική για ταινίες και θέατρο. Συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ: World festival of contemporary music in Vienna, Festival of Lille, Glaskov Opera, Edinburgh festival, Roote Liede festival of Berlin, Saint Louis University, Soweto (Νότια Αφρική), Πραιτόρια, Festival Mediterraneo, Μαρόκο, Varna, Bansco, Ρώμη, Πετρούπολη, ΣΜύρνη, Λισσαβόνα κ.α. Mε προσωπική δισκογραφία που ξεπερνά τα 20 albums υπήρξε συνδημιουργός των ΙΣΚΡΑ – ΝΟΤΕS – ΚΑΡΜΑ – ΤΗΛΕΘΡΟΟΝ, δημιούργησε την ομάδα κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ με την οποία συμμετείχε σε παραγωγές, ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Tο 1993 δημιούργησε μαζί με τον κόσμο την μεγαλύτερη ορχήστρα κρουστών (περίπου 30.000 άνθρωποι). Τα τελευταία 20 χρόνια πρωτοπορεί στη χρησιμοποίηση διαφόρων αντικειμένων ως κρουστά όργανα καθώς επίσης κρουστά ιδιοκατασκευής. Συνεργάζεται με τις εταιρείες κατασκευής κρουστών PEARL – PAISTE –  CARBOSTICK. Μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ – ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, οργανωτής και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του διεθνούς φεστιβάλ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ‘CROUSSIS’ στο διεθνές φεστιβάλ ΠΕΤΡΑΣ στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. Το 2004 συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, με ομάδα 400 ατόμων εθελοντών τυμπανιστών και την ομάδα ΗΧΟΔΡΑΣΗ και στην τελετή λήξης των αγώνων με ομάδα 30 μουσικών, χορευτών και ηθοποιών χρησιμοποιώντας αντικείμενα των αθλητών σαν κρουστά όργανα, σε δική του σύνθεση.

Διάρκεια Σεμιναρίου

Σεμινάρια με τον Μουσικό ΝΙΚΟ ΤΟΥΛΙΑΤΟ.

Ρυθμός και λόγος στην τέχνη (Ρυθμολογία – Ανεξαρτησία – Αυτοσχεδιασμός).

Υπεύθυνος τμήματος ο Μουσικός και Καθηγητής Νίκος Τουλιάτος. Η διάρκεια και οι ώρες του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πληροφορίες Εγγραφής

Στη γραμματεία της σχολής καθημερινά (14:00-22.00), Ιερά οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου 3 ( πλησίον Praktiker ) Μετρό Αγίας Μαρίνας

Στο τηλέφωνο της σχολής: 210 5622799

Ηλεκτρονική Διεύθυνση ( email ): agvdrama@gmail.com

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!