Ο “ΦΑΡΟΣ” στο 14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στην Λάρισα


Στον απόηχο του 14ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στην Λάρισα και μετά την όμορφη παρουσία του Σ.Πο.Σ Ν. Ελλάδας & Νήσων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για αυτήν την υπέροχη συνεργασία.

Ευχαριστώ:

το Δ.Σ του Σ.Πο.Σ Ν.Ελλάδας & Νήσων για την πρόταση να είμαι η Συντονίστρια Χορού και την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Τους Μουσικούς Δημήτρη Κοσμίδη, Σταύρο Σαββίδη, Παντελή Νικολαϊδη, Χρήστο Μαυρίδη, Παναγιώτη Κοπαλίδη. Τον Ηλία Υφαντίδη, για τα κείμενα και την καλλιτεχνική του επιμέλεια. Τις Αφηγήτριες Σουλτάνα Βαρυτιμιάδου & Άννα Καλαϊτζόγλου

Ένα μεγάλο “Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω” σε όλους τους ΧΟΡΕΥΤΕΣ, που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες με ένταση και σταθερά βήματα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές, τις αγκαλιές και τα καλά σας λόγια.

Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω και τα παιδιά μου – μαθητές μου (του ΦΑΡΟΥ), την 40 μελή ομάδα, που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν μέχρι το τέλος.

Καλό Χειμώνα! Με Υγεία και Χαρά

Με εκτίμηση, η Συντονίστρια Χορού του Σ.Πο.Σ Ν. Ελλάδας & Νήσων ΣΟΦΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ (Πρόεδρος & Χοροδιδάσκαλος του Συλ.Ποντίων Αγ. Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ”)