Αφόρητη είναι η κατάσταση πλέον στην οδό Αγίας Μαρίνας αλλά και στους γύρω δρόμους

Αφόρητη είναι η κατάσταση πλέον στην οδό Αγίας Μαρίνας αλλά και στους γύρω δρόμους από την αυξημένη προσέλευση Ι.Χ. οχημάτων επιβατών του Μετρό, στο Σταθμό της Αγίας Μαρίνας.

Ο μεγάλος ακάλυπτος χώρος κάτω από την Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας ασφυκτικά γεμάτος, οι γύρω δρόμοι κατειλημμένοι και όταν διασταυρώνεται κάποιο μεγάλο όχημα ή το λεωφορείο της γραμμής γίνεται το έλα να δεις.

Μανούβρες, εκνευρισμός, κορναρίσματα, φωνές και “τα νεύρα στην τσίτα”.

Αυτήν τη κατάσταση βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, χωρίς έως τώρα να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Η κατάσταση αυτή επεκτείνεται και έως το Νοσοκομείο και τους γύρω δρόμους.

Οι  κάτοικοι της περιοχής δυσκολεύονται να βρουν χώρο να σταθμεύσουν τα οχήματά τους, ενώ συμπολίτες μας επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας ζητώντας πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση του Δημάρχου για την παραχώρηση θέσεων πάρκινγκ στον πεζόδρομο της οδού Κρήνης, στους μόνιμους κατοίκους.

Ανάλογη ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε υποβάλλει και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάγκας, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς όμως να λάβει απάντηση από τον κ. Δήμαρχο ή στέλεχος της Διοίκησης.

Ενώ λοιπόν υπάρχει αυτή η αφόρητη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή σε καθημερινή βάση, την Κυριακή που μας πέρασε 4 Νοεμβρίου, με τα καταστήματα ανοικτά στην Αθήνα και ιδιαίτερη αυξημένη κίνηση στο ΜΕΤΡΟ, το πάρκινγκ του σταθμού ήταν κλειστό.

Οι γύρω δρόμοι ξανά πνιγμένοι από τα οχήματα, που επιπλέον στερήθηκαν και τις θέσεις του Πάρκινγκ.

Η κατάσταση είναι στο κόκκινο.

Τα παράπονα των κατοίκων μεγάλα προς τις Δημοτικές Αρχές τόσο του Δήμου μας όσο και του Δήμου Αιγάλεω και με την Τροχαία απούσα, οδηγούμαστε σε άσχημες καταστάσεις…