Ανοιχτά την Κυριακή 4 Νοέμβριου τα εμπορικά καταστήματα – Αντίθετοι οι εργαζόμενοι

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Το μέτρο είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις.

Οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν φθηνότερες αγορές και στους εμπόρους να ανεβάσουν τον τζίρο τους.

Αναφορικά με το ωράριο των σούπερ μάρκετ σημειώνεται πως πρόκειται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τις 11 το πρωί και θα ολοκληρώσουν το ωράριο τους στις 8 το βράδυ.

Υπογραμμίζεται, πως το ωράριο των υπόλοιπων καταστημάτων ορίζεται από τους εκάστοτε εμπορικούς συλλόγους.

Απεργία κόντρα στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, από τους εργαζόμενους

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 4 Νοεμβρίου προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).

«Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία στις 4/11/2018. Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 4 Νοεμβρίου» επισημαίνει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωση που εξέδωσε.