Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Λάμπρου Μίχου στον “Επικοινωνία 94 FM”

Τη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Επικοινωνία 94 FM” τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, μας έστειλε για αναπαραγωγή ο π. Δήμαρχος της πόλης μας και ξανά υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου κ. Λάμπρος Μίχος.

Την προηγούμενη ημέρα 28 Οκτωβρίου, αμέσως μετά την παρέλαση, ο κ. Μίχος με μέλη του συνδυασμού του και φίλους του βρέθηκαν σε κατάστημα στην πλατεία Αγίας Ελεούσας και αντάλλαξαν σκέψεις και απόψεις σχετικές με τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, απ΄όπου και η φωτογραφία που μας έστειλε.

Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο κ. Μίχος, στους δημοσιογράφους του σταθμού που επιμελούνται την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα τόνισε πως η αίσθηση του πολιτικού χρέους και η πίεση του κόσμου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων:

«Όταν έφυγα το 2009 από το δήμο, είχα σκοπό να μην ξαναγυρίσω και είχα εκπαιδεύσει μάλιστα τους ανθρώπους που θα διαδεχόταν τη δημοτική μας αρχή. Και αυτό γιατί δεν ήθελα να διαλυθεί το έργο μας από τις αντιδικίες των επιγόνων», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχος.

Ο ίδιος κατήγγειλε για αδράνεια και αδιαφορία το δήμαρχο της πόλης Γιώργο Καπλάνη, καθώς όπως σημείωσε ενώ παρέλαβε έναν δήμο που ήταν 2ος σε απορρόφηση κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ, εντούτοις μέσα σε 10 χρόνια δεν διεκδίκησε και δεν υλοποίησε κανένα έργο στην Αγία Βαρβάρα.

Αναφερόμενος στην απλή αναλογική, ο Λάμπρος Μίχος σημείωσε ότι δεν είναι αρνητικός, αλλά όταν το σύστημα διοίκησης των δήμων είναι προσαρμοσμένο στην ενισχυμένη αναλογική και αλλάζει απλά το εκλογικό σύστημα, τότε αυτό είναι καταστροφικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μίχου στο παρακάτω link: