Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατοίκων της οδού Αγίας Μαρίνας

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟN LINE

19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

κ. Βαμβακόπουλε,

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε κοινωνοί ενός όχι και τόσο ευχάριστου γεγονότος!!!.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, μετά από κλήση στην Τροχαία, δεν γνωρίζουμε ποιου η ποίων, βεβαιώθηκαν σωρεία παραβάσεων παράνομης στάθμευσης στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα και στις δύο πλευρές της οδού Αγ. Μαρίνης.

Μπορείτε να φανταστείτε τα οξυμένα νεύρα των οδηγών όταν αντίκριζαν τις κλήσεις πάνω στους ανεμοθώρακες των οχημάτων τους, για να αναφέρουμε ότι σε κάποιες, ευτυχώς μεμονωμένες περιπτώσεις, καταφέρθηκαν εναντίον και μόνιμων κατοίκων θεωρώντας τους αποκλειστικά υπαίτιους για την κλήση της Τροχαίας.

Θέλουμε για μία ακόμη φορά να τονίσουμε και στις δύο Δημοτικές Αρχές (Δ. Αγ. Βαρβάρας – Δ. Αιγάλεω): πρώτον, η διπλή κατεύθυνση της οδού δυσχεραίνει την καθημερινή διέλευση Αστικών Λεωφορείων, βαρέων και επιβατικών οχημάτων, δεύτερον, ποια τάξη να επιβάλλει η Τροχαία όταν η κυκλοφοριακή ικανότητα της οδού είναι περιορισμένη και τις ώρες αιχμής η αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου δημιουργεί ένα τεράστιο κυκλοφοριακό «κομφούζιο» και τέλος μήπως με τέτοιες μεθόδους, με όλο το σεβασμό στο έργο της «Ελληνικής Αστυνομίας» και συγκεκριμένα της Τροχαίας, δεν αποφορτίζεται η κατάσταση αλλά αντιθέτως δημιουργεί «ένταση»;.

Ευελπιστούμε σύντομα σε παρεμβάσεις στα προβλήματα μας, γιατί θέλουμε να πιστεύουμε όπως σωστά είπε Ο Ιταλός πολιτικός & φιλόσοφος Ν Μακιαβέλι «Όταν η θέληση είναι μεγάλη, οι δυσκολίες δεν μπορεί να είναι μεγάλες».

Με Εκτίμηση Επιτροπή Κατοίκων

Περιοχής Αγ. Μαρίνας – Δημου Αγ. Βαρβάρας