Παραλίγο και σύλληψη, επειδή διαμαρτυρήθηκε για τα χάλια των εκδοτηρίων στο σταθμό “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”

Για να φορτώσεις την κάρτα σου στα εκδοτήρια με τους ελλιπείς υπαλλήλους, ή τα λίγα αυτόματα μηχανήματα στα METRO αγανακτείς, ουρές από κόσμο, γίνονται φασαρίες, επεμβαίνει η Αστυνομία (όπως σήμερα 16/10 το μεσημέρι στην Αγία Μαρίνα Αιγάλεω, όταν αστυνομικός ήθελε να συλλάβει μία Γυναίκα που είχε διαμαρτυρηθεί για τα χάλια που επικρατούν στα εκδοτήρια) και κανένας από τη Διοίκηση των METRO, δεν λύνει το πρόβλημα και ο πολίτης περιμένει στις ουρές 1-1,5 ώρα για φθάσει στα γκισέ και στον υπάλληλο.

Δεν ενδιαφέρεται κανένας για τις χαμένες εργατοώρες των πολιτών και το καψόνι που δέχονται από τους Διοικούντες, που σημαίνει ότι θα πρέπει οι πολίτες να στραφούμε με αγωγές στα Δικαστήρια, όχι κατά του Οργανισμού, αλλά κατά των Διοικούντων προσωπικά, για αδιαφορία, για πλημμελή καθήκοντα, για τις χαμένες ώρες και για τον εξευτελισμό που υφίστανται οι Πολίτες.

Υ.Γ. Για την έκδοση κάρτας εισιτηρίων, ζητάνε από τους Πολίτες τον ΑΜΚΑ και μάλιστα με γνωμάτευση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος, όταν τους υποχρέωσαν να βάλουν μηχανήματα POS για πληρωμές πελατών τους με κάρτες, επικαλούνταν το Ιατρικό απόρρητο. Τώρα που μια εταιρία μεταφορών που ζητάει από τους πολίτες το ΑΜΚΑ, γιατί δεν αντιδρά;

Νίκος Γκουβίτσας