Δεν τα κατάφερε ο Πολυνίκης να πάρει και το 3ο συνεχόμενο ροζ…

Δεν τα κατάφερε ο Πολυνίκης να πάρει την νίκη και το 3ο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο σκληροτράχηλο Γαλάτσι.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν από κοντά, αλλά και όσων το είδαν σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το διαδικτυακό κανάλι telesport.gr.

Ο Πολυνίκης μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι αλλά με πολύ καλή άμυνα από την αρχή του αγώνα μπόρεσε να παραμένει μέσα στο παιχνίδι και από τα μέσα του 1ου δεκαλέπτου να προσπεράσει στο σκορ.

Η πολύ έμπειρη ομάδα του Γαλατσίου έδειξε να αιφνιδιάζεται αρχικά αλλά εκμεταλλευόμενη τα λάθη και την νευρικότητα στην επίθεση των παικτών του Πολυνίκη έδειξε να ξεφεύγει στο σκορ.

Οι δυο ομάδες πάλεψαν σκληρά και μέχρι τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου ο Πολυνίκης έδειχνε ικανός να πετύχει την μεγάλη νίκη, στηριζόμενος στην καταπληκτική του άμυνα, αλλά στο τέλος μέτρησε και η εμπειρία των αντιπάλων.

Από τα πολύ θετικά του χθεσινού παιχνιδιού η πολύ καλή παρουσία των νεαρών παικτών που ήλθαν από τον «πάγκο» και με την διάθεση και το ταλέντο τους δείχνουν έτοιμη από καιρό για να βοηθήσουν την ομάδα τους στην δύσκολη πορεία της Α΄ ΕΣΚΑ.

Επόμενη, εντός έδρας, τεράστιας σημασίας αναμέτρηση στις 22 Οκτωβρίου με τον ΄Άρη Πετρούπολης.

Δεκάλεπτα: 16-16, 27-26, 41-47, 51-62

Πολυνικης (Στρατικοπουλος, Πολίτης): Πατατας 7(1), Θωμόπουλος 2, Τσοχονελιτζε 6(1), Βερβιτας, Μορφος 2, Λιβανός 2, Δουρουντους 4, Παπαδόπουλος, Θεοδωριτσης 11 (1), Χιώτης 4, Ηλιόπουλος 5 (1), Βαμβακιδης 8 (1)